Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 30m
Távolság a centrumtól: 0m

Kontingens: 2 db 2 ágyas +1+1 ágyas stúdió
 

alt

Leírás

Fekvése: Új épület. Skála Potámia központjának szívében, a parti strandtól a 3. épület. A színes forgatag közepén, de a vendégeket kiszolgáló egységek csendes pontján van. Közvetlen szomszédok jobbról is és balról is a gyalogos forgalom számára megközelíthető szupermarketek. Szemben szomszédja az öreg Ágios Nikolaos kis kápolnája. Közvetlen közelében ajándékárusító üzletek, csendes zenével a mindenki kedvenc sarki farönkös szuflákisa, a Jápi grilles gyorsétkező, a Sáki motorkölcsönző és egy olyan sarki kávézó és taverna, ahol utcai játékok - kosárlabda, célba dobó - van felállítva. Az éjszakai pihenést kevésbé zavaró bárok és zenés tavernák ettől 100 m-re vannak. A tenger hullámainak hangja és a sétáló emberek duruzsolása vegyesen keveredve hallatszik az 50m2-es teraszán, ami alatt a vendégek hangulatos cukrászdája fekszik.
Berendezése: Fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, 2 db erkély.
A tágas lakásba az óriási erkélyről megyünk, ami ízléses, modern kerti bútorokkal van berendezve. Innen a vendégek élvezhetik a sétány minden mozzanatát, a parti fürdőzők pihenését és elmerülhetnek a tenger mozgásának szemlélésében. Majd a lakásba lépve modern hálószobabútor van egy franciaággyal. A konyha a lakás bal felén van normál konyhai felszereltséggel, a hozzátartozó étkezőrésszel.  Családom tagjai ittlétük során szívesen választják ezt a szállást. Olyankor a szülők laknak e két stúdióban, a gyermekek a stúdió hátsó erkélyével szomszédos Dimitris Apartmant választják szállásul. A közös étkezések  itt az Ifigénia teraszán szoktak történni. A teraszra hosszabbító segítségével a konyhai főző kiköltözik, így a férjek ebéd közben a zárt ajtónál a hűvös lakásban sziesztázhatnak. Ha a 12 fős társaság ebédre összeül és zajonganak, ők akkor is nyugalomban alhatnak bent. A háztulajdonos készségesen segít a nagyobb társaságok ilyen irányú kérésére.

A háló bal felében van a konyha, a kisebb jobb oldalán pedig a fürdőszoba.

A fürdő zuhanytálcás, és modern. Az étkezőből nyílik egy másik tágas erkély, ami Skála Potámia bal oldalára nyílik, rálátással a távoli hegyekre, amik Skála Panagia felett húzódnak, ill. az Aranypart innen húzódó öblére. Ezen az oldalon csak kevés csendes szállás van. Az ajtók és ablakok zaj- és hőszigeteltek. A szállás egyetlen gyenge pontja a parkolási lehetőség, ami innen 50 m-es körzeten túl lehetséges. Elő- és utószezonban ez könnyen megoldható, főszezon idejében az esti óráktól gondos körültekintést igényel az itteni biztonságos parkolás. Erre az eshetőségre a szállástól 100 m-re levő nyári lakunk előtti biztonságos parkolást felajánljuk saját vendégeinknek vagy az Aiolos stúdió tágas parkolójában kaphatnak az e szállásra foglaló vendégeink parkolóhelyet. Ez 100 m távolságot jelent az Ifigénia háztól.

Nagyobb baráti társaságok tehát e szállást összekombinálhatják a Dimitris Apartmannal, a közeli Aiolos ill. a Barbara Stúdióval is.

Szolgáltatás: Wifi lehetőség a felső 150 méterre levő Ifigénia háznál.Elhelyezés

2 db 2 ágyas stúdió2017-es árak

Euró / nap
(dátumtól a következő hét)
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 30
május 18. 30
június 1. 35
június 8. 35
június 15. 45
június 22. 50
június 29. 55
július 6. 55
július 13. 60
július 20. 65
július 27. 65
augusztus 3. 65
augusztus 10. 65
augusztus 17. 65
augusztus 24. 65
szeptember 1. 60
szeptember 8. 50
szeptember 15. 40
szeptember 20. 30

 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel