Kedves Vendégeim ill. Thassos szigetére utazók!

Segítségetek ill. ajánlatotokat kérem!

Azok a szállásadók, ahol Ti nyaraltok, évek óta mondják, hogy amikor hazautazok, szóljak nekik és menjünk együtt haza. Ez okból alakult ki, hogy most már egy 50 fős busztársaságnyi rágja a fülem, hogy most október 15. körül induljunk meg.
Novembertől kezdődik az olívaszüret, tehát addig kell lezajlani az egy hetes magyarországi körútnak.
Vannak köztük nagymama korúak is. Nagy körutat tehát nem tudnak majd tenni. Gondoltam tehát területként, hogy Szeged környékén kezdenénk egy éjszakát. Majd Budapest-Szentendre. Majd... az útvonal részemről képlékeny.
Gondoltam arra, hogy akik otthon szervezéssel foglalkoznak, őket is megkeresem, görög részről a Görög Országos Önkormányzatot.
De azt is tudom, hogy Ti is, akik itt voltatok, sokan vendéglátással foglalkoztok. S mivel az itteni házigazdáitok szeretnének otthon meglepni benneteket, szívesen venném a Ti ajánlatotokat is.
Egy hétről van szó. Nekik étkezés mindenféleképp kell. Körülbelül 45-50 főre kell szállás, program, és étkezés reggelivel és vacsorával. Egy kis termálfürdőzési lehetőség is benne lehet.
Látványos és menős legyen, de nem túl fárasztóan.
Ahhoz, hogy legyen ebből az útból valami, gyors és pontos ajánlatokat kérek tőletek, hogy legyen időm azt kinyomtatni, szétadni a szállásadók között és itt Potámiá, Panagia falujában.

Várom tehát az ajánlatokat.

Hozzászólások  

0 #1 Székesfehérvár - álomban?Fülep Bálint - Kölyökkk 2009-09-13 02:00
Drága Ági!Tervezel székesfehérvári állomást is? (A városban koronázták Istvánt, itt házasodott Mátyás, és nagyon sok történelmi nevezetessége van, mellette, Agárdon, a Velencei -tó partjánál most nyílt meg a termálfürdő 1-2 éve! Székesfehérvár szinte középen van Budapest és a Balaton között, így érdemes egy úgymond tranzit megállóként célba venni, ha a magyar tengert is szeretnétek látni!)Amennyiben megkapom a visszajelzést, hogy jönnétek hozzám is, elkezdem leszervezni a szállást és az éttermet!Bálint

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel