Elkezdtük idei vitorlás programunkat. A program lehet délelőtti és délutáni. Találkozás Skála Panagia kikötőjében, odáig az utat mindenkinek saját járművel kell megoldania. A vitorlás onnan hajózik partközelben egészen Limenária kikötőjéig.

A következő neves partokat érinti:
- Paradiso
- Aliki
- Mihály Arkangyal kolostor
- Livádi beach
- Giola - Szirének medencéje
- Roussogremo parti barlang rendszere
- Limenária

A délelőtti vitorlás program 9.00-15.00 óra közt van. 15.00 órakor a vendégek a társaság 9 fős kis buszával egy óra alatt visszautaznak Skála Panagia kikötőjébe.
A délutáni program találkozója Skala Panagia kikötőjében 13 óra 45 perc-kor, ahonnét a kis busz viszi a vendégeit  Linenária kikötőjébe. A délutáni vitorlázás 15.00 -21.00 óra közt történik a fenti útvonallal visszafele.

A vitorlás úton összesen háromszor fél óra fürdésre van lehetőség, három szép partszakasznál. A fürdésre alkalmas helyszín az aktuális időjárás alapján kerül kiválasztásra.
Étkezésként hideg szendvics és szezonális gyümölcs, valamint italként egy üdítő és egy kávé van a meghirdetett árban. További hűtött ital, kávé, sör a hajón kedvező áron kapható.

A hajó maximális létszáma 12 fő plusz a személyzet. 4 kabin, nappali, étkező, fürdőszoba és fedélzeti fedett és nyitott rész szolgálja a vendégek kényelmét.

A program ára:
65 Euró / felnőtt
50 Euró / gyermek /12 éves korig

Ha valaki a teljes programot (a délelőttöt és a délutánt is) kéri:
80 Euró / felnőtt
60 Euró/ gyermek.

A szigeten bárhol lakó vendégeink részt vehetnek ezen a kiránduláson.

Érdeklődés Tel.
+30 697 8131417
A kiránduláson a kapitány kísérője segíti a vendégeket.

endeel