FIGYELEM!

Részlet a https://travel.gov.gr/#/ oldaltól.

"As of Tuesday July 14th, 2020 at 06.00 am (GMT+3), all travelers entering Greece for non-essential reasons through Promachonas border station, are obliged to present upon arrival a negative molecular test result (PCR) for COVID-19, performed up to 72 hours before their entry to Greece."

Ez azt jelenti, hogy 2020.07.14. reggel 6 órától (görög időzóna) minden autóval és busszal érkező utasnak 72 óránál nem régebbi negatív koronavírus teszttel kell rendelkeznie. A teszt típusa is meg van határozva, PCR (polimeráz láncreakción alapuló) tesztnek kell lennie.

A belejentés csak a szárazföldön érkező utasokat érinti, és továbbra is csak az egyetlen nyitva lévő bolgár-görög határ (Kulata-Promachonas) használható.

 

A kifizetett foglalóval rendelkező régi vendégeink részére  - 5 Euró/éjszaka/lakás kedvezményt adtunk. Minden szállásadó megpróbál valami segítséget adni az érkező vendégek részére. Az újonnan foglaló vendégek részére már kedvezményes árat küldtünk, de némely esetben ott is kapnak majd kedvezményt. Kérem, ha valaki arról nem kapott értesítést, jelentkezzen be nálunk email-ben vagy messengerben.

A lemondásban is történt változás. Visszamondás esetén csak a 2020. március 1. óta érvényes - 2021-re történő - átfoglalást tudjuk érvényesíteni. Tehát a befizetett foglalók összegét a szállásadó csak akkor fizeti vissza, amikor erre anyagi lehetősége van, vagy a foglaló felhasználható lesz 2021-ben. Eddig ahogy tudtuk, visszafizettük a lemondóknak, de a jelenlegi helyzetben kérem megértéseteket, hogy mi is ezen törvénybe foglalt lehetőséget alkalmazzuk.

Köszönjük figyelmeteket!
 

Kövessétek Facebook oldalunat is ahol friss képek és beszámolók is megtalálhatóak!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/thasoshu/

A hozzá tartozó beszélgetős csoport: https://www.facebook.com/groups/thasos.hu/

 

endeel