Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****

alexander studio iiHelység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  cs4

Közönségi elbírálás:  5
Távolság a tengerparttól: 200 m
Távolság a centrumtól: 30 m

Vendégeket fogad: Húsvéttól október végéig

Kontingens: 42 fő + 2 +2 +1 fő/ egy új apartman rész

 

Leírás
Elhelyezés
2024-es árak
Képek a szállásról
Elhelyezkedés a szigeten

Fekvése: Leírásom a tengerparttól kezdve: Skála Potámia legelegánsabb és legjobban ellátott strandjától indulva az út merőlegesen a tengerre, emelkedővel halad fel a központi kereszteződésig. A tengerparti sétánynak ezen a részén pék, halas szaküzlet, cukrászdák, népművészeti, ajándék, élelmiszer és egyéb üzletek sorakoznak. .Az Ifigénia I. hegyi Apartman és Stúdióhoz az útkereszteződésből indulunk a hegy felé haladó aszfaltos magánúton, ami 100 m hosszú és 30 fok emelkedőjű. Az Ifigénia I. Hegyi Apartman és Stúdiónak jobbról is és balról is van szomszédja, mind magán nyaralóházak. Az épület a tengerszinttől 100 m-es magasságban van. A ház mögött az Ypszárió hegy lába van, a hátsó kertjébe belenyúlva a hegy természetes fenyőfáinak lombjával. Lenyűgöző helyen van! Az épület vége felől nappal az erdőségben megbúvó kabócák álmosító zizegése, éjjel a tücskök muzsikája és a nappali és éjszakai madarak hangos trillázása hallható. Szemből az Aranypart teljes panorámája, beleértve a kora délelőttől késő éjjelig nyüzsgő életű sétány képét, a strand hófehér fövényén napozókat a fehér napernyők alatt. Ennél csodálatosabb csak az éjjeli látkép. Ide látszik az egész Aranypart-menti sétány üzleteinek fénye, a közeli hegyoldalba ékelődött Potámia falu fénye. Mint ezer csillagszóró villognak, visszatükröződve a tenger hold megvilágította képén. A ház tulajdonosai úgy alakították ki a lakásokat, hogy néhánynál a nappaliból is látható legyen ez a valóban festői kép. A lakásokhoz tartozó erkélyekről, teraszokról és a kert mindegyik csücskéből ez a panoráma.

Berendezése: Minden lakás más-más. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok hangulatos kerti bútorral ellátottak.

Szolgáltalás: Nyitott parkoló. Mini játszótér kicsi gyerekek részére, flekkenező, minden típusú főzési és sütögetési lehetőséggel ellátott kerti konyha, kerti társalgó és étkezők. A kertet körülvevő kerítésen illatos virágú futónövényzet, a kert mindenhol üde zöld füves, ápolt virágokkal itt-ott beültetve az óriási öreg amforák között. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve.

A lakások leírása egyenként. Az Ifigénia tulajdonosa évről évre átalakításokat készített a lakásokon az igényeinknek megfelelően. 2012-re lettünk kész minden lakással. Ez évben a szobaszámok helyett a hét múzsáról kaptak elnevezést a lakások. A számok így már részben élnek csak. A nevek szerinti besorolást kérjük a szállásadó saját honlapjáról nézzétek meg. http://www.ifigenia-apartments.gr/accommodation-ifigenia-apartments-thassos/

Földszint.

Egy új apartman az Ifigénia szállás déli oldalán külön bejárattal.
Apartman szoba neve: SAKIS
Az épület fölszintes. 4 lakásból áll. A Sakis apartman e ház első lakrésze.
Pár lépcsőn felhaladva a teraszra pazar tengeri panoráma fogadja az ott pihenő vendégeket. A lakás nagysága 45 m2. A lakás első helyisége nagy konyhasarokkal és tágas étkezőrésszel, jól felszerelt konyhai eszközökkel rendelkezik. A nappali részben 2 személyre van franciaágy. A fürdőszoba a nappaliból nyílik. Zuhanytálcás. A hálószoba mérete kényelmes, gyönyörű kilátással a hegyre. Az ottani ágy is franciaágy. Berendezéséhez tartozik a tv és légkondicionáló berendezés.

Melphomene A/0. Apartman-stúdió. A lakás 45m2, kettő bejárattal rendelkezik. A főbejárat felől kettő nagyméretű egyszemélyes fotelágy jobbról és balról. Közöttük tágas tér. A bal oldali fotelágy mögött a válaszfal a hálórésztől 2db nagyméretű szekrény ötletes, hangulatos díszítéssel. Ez a kialakított légtér, ahol kettő személy alhat, 6m2-es. A fő hálótér innen nyílik, amiben a szokásos szobabútorok vannak: ikerágy, komódok, tükör, ruhásszekrény. A nagysága: 15m2. Ennek is van külön kijárata, ami a tenger oldala felőli teraszra vezet. A fő hálótérből nyílik a tágas konyha, ami minden otthoni háztartási felszereléssel rendelkezik. A konyhában kényelmes étkezőrész is van. Az étkezőrészből nyílik a süllyesztett sarokfürdőkádas fürdőszoba. A fürdőszoba 5m2. A fotón átalakítva láthatják. A szekrények visszahelyezésével a lakótér egy légterűvé változik.

CLIO. Ez egy tágas méretű apartman. A lakásba lépve van egy tágas nappali, ahol baloldalt 2 fős ikerágy van. A konyha a nappali jobb oldalán van. Közvetlenül a konyharész mellett nyílik a nagyméretű fürdőszoba, aminek a berendezése toalett, általános fürdőszobai kellékek. A hálószoba a nappali bal oldaláról nyílik. Berendezése egy kétfős ikerágy, és egy kanapé, ami alvásra is szolgálhat. A hálóban van a tv és a légkondicionáló berendezés. A nappalit és a hálószobát egy tolóajtós faajtó választja el. A háló otthoni komforttal felszerelve, teljes falat betöltő bőséges szekrény. Ami ennek a lakásnak még az előnye, hogy nagyméretű kétszárnyas ablakkal rendelkezik a nappali és a hálószoba is, ahonnan rálátás nyílik a teraszra, a parkra, és a tengerre. Tehát az egész apartmanlakás világos, szellős és gyönyörű panorámájú, ha kinyitjuk az ajtókat, ablakokat. Ehhez a lakáshoz két terasz tartozik. Az egyik a hegyoldalra, a másik az épülethez tartozó gondozott parkra és a tengerre néz. 2008. júniusában lett a lakás felújítva.

A következő a Polimhnia azaz kettő stúdió- A /2., A/3 - képezhet egy apartmant is, de lehet 2 db önálló stúdió is. A lakások közös falánál egy ajtó van, amit stúdiók esetén zárnak és az ajtót a szekrénnyel takarják. Apartman esetén át van rendezve a bútorzat, az ajtóval pedig a szobák egymásba nyithatók.
A/2. A stúdióba belépve ikerágy és a normál hálószobai berendezés van. Szükség esetén egy kanapéágy elhelyezhető, de inkább 2 személy részére ajánljuk. A konyharésze főzőfülkeszerűen leválasztva az alvórésztől. A konyha normál méretű és berendezésű. A fürdőszoba zuhanytálcás tusfürdős. A lakáshoz a kertre és a tengerre néző nagy terasz tartozik.
A/3. A stúdióba belépve ikerágy, egy kanapéágy, és a normál hálószobai berendezés van. A konyharésze főzőfülkeszerűen leválasztva az alvórésztől. A konyha normál méretű és berendezésű. A tűzhelye sütővel ellátott kétlapos villanyrezsó. A fürdőszoba zuhanytálcás tusfürdős. A lakáshoz a kertre és a tengerre néző nagy terasz tartozik. Ezen képek voltak eredetileg a honlapon.

Első emelet.
EUTERPE
Apartman-stúdió. Az épület jobb oldalán van. A tágas hálószoba 4 ággyal és egy kanapéággyal és a normál hálószobai bútorral rendelkezik. A hálóból a hegy felé nyílik egy tágas konyha, aminek a berendezése szintén a megszokott normál berendezés. A konyhában van egy kényelmes étkezőrész is. A fürdőszoba normál méretű és zuhanytálcás. A hálóból nyílik egy óriási erkély, ami körbevezet az épület jobb oldalától egészen az épület eleje tengerre néző oldalára a háló teljes szélességében.

CALLIOPE stúdió Ez az előzőnek a tükörképe az épület bal oldalán, de egy kicsit kisebb, ezért csak 4 fős. Ágyai 3 normál ágy és egy fotelágy.

TERPSICHORE stúdió A Calliope studió szomszédja keletre nézve. Mérete és elrendezése azonos az iker stúdióval.

ERÁTÓ stúdió Az épület egyik legkedvencebb stúdiója. elszeparált különleges hegyi páholyú terasza a lakás ékszere. Kettő normál ágy és egy fotelágy 3 fő normál ágy felnőtt és egy gyermek fotelágy részére kényelmes. Kis konyhájából nyílik kilépés a teraszra.

Második emelet
URÁNIA Apartman. Széles biztonságos lépcső vezet a legfelső szintre. A tágas hálószobában 3 db ágy és egy kanapéágy és a normál hálószobai bútorok, szekrény van. Innen nyílik a másik helyiség, ahol franciaágy, konyhasarok és hangulatos étkező, csodálatos rálátással a tengerre. E helyiségből nyílik a zuhanytálcás fürdőszoba is. E lakás teljes felújítása, belsőre és a modern bútorokra 2008. júniusára lett kész.

THÁLIA Apartman. Az A/1 apartman bejáratától tovább haladva a függőfolyosó végében található.
A lakásba lépve a helyiségben balra hátra található a fürdőszoba. Az ajtóval szemben nagyméretű franciaágy, mögötte csodálatos kilátású panorámás ablak, ami alatt az erkély is van. E helyiségből balra lépünk a nappaliba, ahol a hangulatos konyha, étkezőpult, egy kisméretű franciaágy és egy fotelágy található. A lakás teljes szélességében húzódó erkély mindegyik lakás közül a legcsodálatosabb panorámájú mind a tengerre, mind a hegyre. Ez a lakás 2008. júniusában került kulcsátadásra.

 

Földszint:
1 db 2+1 ágyas stúdió,
1 db 2 ágyas stúdió, ezek együtt egy apartmant is képezhetnek. Szükséges esetben egy ággyal pótágyazható.

E kettő stúdió egy apartmant képez. /POLIMNIA/.

1 db 3+2 ágyas apartmanlakás /CLIO/
1 db A/0 2+2 ágyas apartman /Melphomene/

Első emelet:
3 db 4 ágyas stúdió nagy erkélyekkel, tengeri kilátással / Calliope , Terpsichore, Erató /
1 db 2+3 ágyas stúdió nagy erkélyekkel, tengeri kilátással /Evterpe/

Második emelet:
1 db 2+1+1+1+1 ágyas apartmanlakás erkélyekkel és csodálatos tengeri kilátással. A hálóban franciaágy, a nappaliban 3 db normál ágy és egy kanapé ágy /URÁNIA/

1 db 2+2+1 ágyas apartmanlakás erkélyekkel és csodálatos tengeri kilátással. A hálószobában nagyméretű franciaágy, a nappaliban kisebb méretű franciaágy, és egy kanapéágy. /THALIA /
Szolgáltatás: Wifi lehetőség. 2012-es szolgáltatásbővítés: A flekkenező kertsarokban egy gáztűzhelyes főzőrész, ahol serpenyős ételek elkészítése is lehetséges. Komplett külső konyha: Bográcsozás, flekkenezés, és minden nemű ételek elkészítési lehetősége.

 

 Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig) 

Apartman 2+2 fő

Polihminia + 30 Euró/ éjszaka/ lakás/4 fő

Christina apartman + 10 Euró/éjszaka/lakás/4 fő

Melphomene - 10 Euró/éjszaka/lakás/4 fő

5. fő +5 euró extra költség

Stúdió 3 fő
4. fő + 10 Euró extra költség 
 május 70  60
 június 17. 95  70
 július 1. 95  80
 július 7. 125  90
 augusztus 31. 105  80
szeptember 9. 90  60
 szeptember 16. 80  55
szeptember 23-31. 70  50

 

Törzsutas kedvezmény - 5 Euró/éjszaka/lakás_5 lakásnál több csoportos lekérés esetén - 5 Euró/éjszaka/lakás. Előfoglalási kedvezmény január 6.ig -5 euró/éjszaka/lakás.
Plusz fő esetén 10 Euró/ éjszaka külön költséget számol fel a szállásadó.

 

Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****

 

 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!