Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 0 m
Távolság a centrumtól: 300 m

Kontingens: 16 fő Szükség esetén lakásonként 3 db pótágy lehetőség./ N11, N12, N14 /

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.


Szolgáltatás:  internetkapcsolat

alt

Leírás

 

Nagyon előnyös helyen levő, gyönyörű zöldövezettel körbevett, szép fekvésű, csendes, családias hangulatú apartmanház.
Fekvése. Az úgynevezett nagy strand legszélső homokos partszakaszán. Az apartman előtti víz sekély, hosszan be lehet sétálni. Napágyak ezen a részen már nem találhatók. Innen vissza a nagystrand felé 10 m-rel vannak csak kihelyezve a fürdőzők részére bérelhető napernyős napágyak, strandbárok. A partrész ott széles, sekély, finom hófehér márványporos. Éjszakai fürdőzésre is alkalmas, mivel a parti vendéglátó egységek jól megvilágítják a tengert. A szállás előtti rész időszakonként teljesen homokos, időszakonként a közvetlen part köves. Vízbemenetelnél viszont mindig puha homokos.Így a teljes nyugalom biztosított a szállás vendégeinek, mind a fürdőzés, mind a lakás erkélyén pihenés esetén.

A belső kis ház, ahol a stúdió van, ideális azoknak, akik szeretnek a kertben sziesztázni. A kis ház teraszáról a tenger is jól látszik. Az itt lakók dupla teraszrészt használnak. A pisztáciafa alá tett asztalokat és székeket kora reggel és késő délután szeretik használni. A bejárat nagy terasza a déli melegek elleni kedvenc zug.

Az apartmanosok részére ugyanilyen kerti sarok a tengerpart hangulatával a teraszuk alatt van kiképezve. Ott is üldögélhetnek, olvasgathatnak, vagy flekkenezés után vacsorájukat fogyaszthatják.

Minden lakás kettő terasszal rendelkezik. Minden lakásban Led Tv van.

Minden lakás részére közösen használható a bejárati előudvar területén kialakított társalgó asztal és székek. Ezt szeretettel használják is a szállás vendégei közös étkezésre, beszélgetésre, vagy a strandoláshoz belső kertnek. A kert belső udvarán kettő étkező-, főző rész tökéletesen szolgálja azon vendégek igényeit, kik nagyobb főzést vagy sütögetést szeretnének nyaralásuk idején. Egy gáztűzhely  és egy flekkenező adja ehhez a lehetőséget. Ha a házat egy csapat veszi ki, mindenki számára van étkezőasztal és székek. A tenger felőli kertrészben is van egy napozásra, olvasgatásra kiképzett kerti sarok székekkel és asztallal. Az itt nyaraló vendégeink nagy örömmel használják ki ezt a kerti sarkot is.

Rendezett, kulturált az egész ház teljes területe. a szállásadók nem laknak itt, de napi több alkalommal is megjelennek a ház tisztaságának megtartására.

Az épület jobb oldali szomszédja egy csendes kis taverna, a bal oldali egy nagyon jó konyhájú halas taverna. A szálláson a 2008-as évtől 80%-os telítettségben magyar vendégek voltak. Minden vendég kérdése a két tavernára vonatkozott: Van-e zaj vagy szag a tavernákból? A szállás vendégei maximálisan elégedetten távoztak. A két vendéglátó egység  legminimálisabb zavart sem okozott! 

A szállás előtti homokos útszakasz a tengerparti sétánynak az a része, ahol júliustól szeptemberig a közúti forgalom le van zárva este 6 órától reggelig. Csak gyalogosok részére engedélyezett, kivételt képezve az azonos úton lakók saját nyaralóház megközelítése. A szállás alsó épületrészében, zárt helyen garázs tartozik minden lakáshoz.
Berendezése:
Minden lakás más-más. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, LED tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok kerti bútorral ellátottak.
Szolgáltatás:  A telek közepén 300 m2-es füves terület van, felnőttek és kicsi gyerekek részére egyaránt élvezhető kerti játékokra, flekkenezésre. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve, a főbejárati kaput a vendégek zárhatják. Ez azon nagyon kevés lakások közé tartozik, ahol nem lakik sem tulajdonos, sem gondnok.  Takarító személyzet a szállásra 3-4 naponta érkezik a reggeli óráktól kora délutánig, teljes takarításra, ágyneműcserére. Ezen túlmenően a szállásadó házigazda, Sotiris vagy Vasilis a vendégek érkezésénél mindig a szálláson tartózkodik. Napközben a sziesztaidő órája után szokták a szállás kertjében a kiskertet rendbe tenni, ill. megnézni, hogy a pihenő vendégeknek szükségük van-e valamire. Angolul jól, németül kicsit beszélnek. Ha a vendég kérése esetén valamit nem értenek, telefonon mindig keresnek, hogy tolmácsoljam a vendég kérését. Egyéb időszakban segítségkérés esetén mindig hozzám kell fordulni a vendégeknek.
Elhelyezés

N14 földszinti luxus stúdió Önálló épületként a belső udvar területén. 2017 nyarán lett átadva. 40 m2 tágas légtérrel. A legújabb divatú  berendezés jellemzi. Drága bőr bútorok, anatómiai ágybetétek, ízléses egyszerű konyhasarok, kifinomult ízlésű ágytakarók, függöny a lakásban. A lakás berendezése egy nagyméretű franciaágy, egy nagyméretű kettő személyes kanapéágy.  4 felnőtt személy számára alkalmas. A konyhaszekrény és a szekrény nagyméretű, bőséges tárhellyel. A lakás étkezője és nappali része is 4 fő kényelmét szolgálja. A zuhanytálcás fürdőszoba is a mai divatot követi.
Kettő terasszal rendelkezik. Az egyik a kert flekkenező sarkánál, a másik a főbejáratánál. A kert főbejárathoz közeli  terasza rálátást nyújt a tenger strandszakaszára. Egyéb kilátása az Ypsárió hegy csúcsa és az üdezöld,
szőlőlugassal körbefutattott kert .

Emelt földszinti lakás, mint különálló önálló épület:
N.:15 /2 +1 +1/ normál ágyas és fotel kanapé ágyas, nagyméretű stúdiólakás. Kettő teraszos. A tenger csak a lakásból kilépő erkélyről látható.

Emeleti lakás:
N.: 11 /2+2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Egy hálószobás, egy különálló nappalival, ahol konyha - étkező van és kettő különálló normál heverő. Egy fürdőszoba-toalattel rendelkezik. Kettő tágas erkély tartozik a lakáshoz, melyből az egyik csak a tengerre néz, a másik a hegyre és a tengerre csodálatos kilátással.
N.: 12 /2+2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Egy hálószobás, egy különálló nappalival, ahol konyha - étkező van és kettő különálló normál heverő. Előnye a másik lakással szemben, hogy tágasabb, valamint a fürdőszoba a kettő helyiségtől leválasztva, külön van. Kettő tágas erkély tartozik a lakáshoz, melyből az egyik csak a tengerre néz, a másik a hegyre és a tengerre csodálatos kilátással.
A légkondicionáló berendezés és a wifi internet használatát a megadott ár mindig tartalmazza. A plusz egy fő: 7 Euró/ nap külön költséggel jár.

Kérjük, a lakások ismertetéséhez nézzék meg az alaprajzokat is!

A N-15-ös stúdió belső térnagysága miatt 3 felnőtt méretű és egy gyermek személy számára .

N.12-es lakás két hálószobás jellege, valamint a felnőtt méretre kényelmes normál ágyak  miatt akár két család elhelyezésére is alkalmas.

N. 11-es lakás szintén 4 felnőtt méretű személyre alkalmas. Itt viszont szerencsésebb, ha egy család veszi igénybe, a szekrény és az egy légterű kialakítás miatt. 5 fő személy elhelyezése kényelmesebb, nagyobb, mint a N12-es apartman.

Az apartmanok egy ruhásszekrénnyel rendelkeznek. Bár az ágyai alkalmasak akár 5 felnőtt elhelyezésére is, a szekrények tárhelye nem elegendő egy apartmanon belüli kettő pár elhelyezésére. Az kényelmetlenséget okozhat. De fogadja a házigazda az esetben, ha erre a vendégek előre felkészülnek és tudomásul veszik ezt az információt.

 


2022- es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
 
Normál apartman (N11 + N12)
2+2 fő
Plusz fő esetén
+7 Euró/fő
Stúdió 2 fő (N15)
Plusz fő esetén
+7 Euró/fő
Lux Stúdió (N14)
2+1 fő
Plusz fő esetén
+7 Euró/fő
május 1. 70 40 60
június 12 . 80 55 75
június 26. 85 60 80
július 10. 95 65 90
július 17. 100 70 95
augusztus 28. 95 65 90
szeptember 04. 80 55 75
szeptember 12 70 45 65
szeptember 19-31 60 40 50


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel