Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 0 m
A nagy strand : jobbra 250 m, balra 300 m
Távolság a centrumtól: 250 m


Kontingens: 30 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.

alt


Leírás

Fekvése: a központi nagystrand és a centrum között. Nyugodt környék. Gyalogos bejárat  a saját strandja felőli földes bekötőútról. Ez az út gyér forgalmú, leginkább a gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható. A partszakasz és a strand keskeny, közvetlen a víznél homokos, de az út felől sóderes, sekély vizű. Az épületet régi vendégköre Nontas stúdió háznak ismerte. 2016-ban a régi épület teljesen átalakításra került. Jelenleg az öböl legmodernebb  háza remekül felszerelt tágas lakásokkal és kiváló elhelyezkedéssel a nyüzsgő élethez és a nyugodt pihenéshez.. A ház nyaraló vendégei maximális komfortot élvezhetnek ott tartózkodásuk idején. Szállodai szolgáltatás, figyelmes, kedves házigazdák, remek főzési lehetőség, csodálatos kilátás, nagyszerű strandolási lehetőség.

A lakások
A házak közvetlen a tengerpartra épültek, saját napágyas strandolási lehetőséggel, melyek a szállás szolgáltatásaként csak a ház vendégei részére használhatók.
A lakások berendezése: nappali, konyhasarok, tv, légkondicionáló berendezés, kisablakkal ellátott zuhanytálcás fürdőszoba és erkély.
 
A lakások kettő típusúak. A part felőli épület teljes fronttal a tengerre nézve 4 db egy légterű stúdióból áll.

Arccal a part felé nézve közepes (22  és 25 m2 ) légterű stúdió típusú lakások vannak. Itt a földszinti kettő darab lakás kettő felnőtt és egy gyermek elhelyezésére kényelmes. Az emeleti stúdiói 2 főig vehetők igénybe, erkélyei közepes méretűek.
A földszinti lakások teraszai elkülönülnek a teljes ház részére használható kerti asztaloktól.
A stúdiós házrész teljes panorámával nyílik a teljes Aranypart-öbölre és a fölötte húzódó, erdőséggel borított hegyekre.

Oldalsó fekvésben a tengerre a nagy méretű (38 m2) apartman lakások találhatók.
Az alsó szintekhez 5 lépcső vezet fel, így teraszuk elválik a gondosan ápolt, parkosított kerttől. Az alsó erkélyeket citromciprus és dús virágzatú leanderbokrok szegélyezik, védő árnyékot adva így az ott pihenők részére. Lakásai nagyok, tágas terasszal.  A lakások egy hálószobával rendelkeznek. A legfinomabb ízlésű lakberendezők által kiválasztott bútorokkal. A tengeri kilátás kisebb mértékű az alsó szintről, amiért bőven kárpótol a görög kert és a környező hegyek adta látvány.
Az emeleti lakások kettő erkéllyel rendelkeznek. A nappali erkélye a tengerre és a hegyre csodálatos rálátással rendelkezik. A két emeleti lakás belépő, belső fedett teremterasza pedig a baráti társaságok közös magánterületeként szolgálhat.
Ezek az apartmanok 4 felnőtt és egy gyermek nagyon kényelmes elhelyezését biztosítják. A szalon kanapéágya 3 főre méretezett.
A teljes telek legbelső déli oldalában van egy faverandával, buja futónövényekkel bevont kicsiny épület. A házigazdák délelőttől a késő éjjeli órákig itt állnak a ház vendégei rendelkezésére.A ház vendégei a saját teraszokon túl az elegánsan kiépített és berendezett  Beach-kert sarokban elhelyezett asztaloknál is pihenhetnek, beszélgethetnek, ill. közös étkezéseket tehetnek.
A ház saját napágyas partszakaszára szobánként kettő, napernyővel ellátott napágy használható.

A házhoz az autós bejárat a ház magánparkolójába a felső aszfaltos útról közelíthető meg.
Első megérkezéskor érdemes a partról felkeresni a házat.
A házigazdák ekkor megmutatják a parkoló felé való bejárót. A Beach-kert felől csak rövid időre lehetséges az autó parkolása. Ezen irányú megértését mindenkinek köszönjük.

A gyermekek szabadtéri játszása lehetséges a parton, ill. a parkoló és a belső udvar területén. Így biztonságban és a lakásban pihenő vendégek zavarása nélkül van játéklehetősége a gyermekeknek is.
 
Egyéb szolgáltatása: Wifi internet
E szállásnak nagyon sok régi osztrák visszatérő vendége van, ezért arra kérem az ide jelentkezni szándékozó magyar vendégeket, hogy minél előbb adják le jelentkezésüket.

Az apartmanok mindkét helyiségében van légkondicionáló berendezés.Elhelyezés

  Stúdió
Földszint:
2db 2+1 ágyas stúdió (normál ágyak és egy kanapéágy)
Emelet:
2db 2 +1 ágyas stúdió (normál ágyak és egy kanapéágy) .

Apartman
Földszint
2 db 2+2 ágyas egy hálószobás apartman (normál ágyak + 2-3 személyes kanapé )
Emelet:
2 db 2+2 ágyas egy hálószobás apartman(normál ágyak + 2-3 személyes kanapé )

A megadott ár tartalmazza lakásonként 2 db napágy használatát, valamint a légkondicionáló berendezés és a Wifi internet használatát.


2020-2021-es árak

 

Euró / nap
(dátumtól a következő hét)
Apartman 2 +2 fő
  Euró/éjszaka
Stúdió
május 15. 100 75
május 29. 100 75
június 5. 100 85
június 12. 100 85
június 19. 120 100
június 26. 120 100
júiius 3. 130 110
július 10. 130 110
július 17. 150 125
július 24. 150 125
július 31. 150 125
augusztus 7. 150 125
augusztus 14. 150 125
augusztus 21. 145 125
augusztus 28.  145 125
szeptember 4. 140 120
szeptember 11. 130 110
szeptember 18. 110 90
szeptember 25. 100 80

A stúdió ára azonos 2 és 3 főre egyaránt. A szállásadó nem adja szobaszámok lekérését  lehetőségként. Csak mint apartman vagy stúdiólakás megkérése lehetséges. A stúdiókon is és az apartmanokon belül is azonosak a feltételek. Köszönöm minden vendég erre vonatkozó megértését. 5. fő 10 Euró/éjszaka/apartman extra költség.Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel