Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  

Közönségi elbírálás:  Új!

Távolság a tengerparttól: 150 m
Távolság a centrumtól: 50 m

Kontingens: 31 fő

 

Leírás

Fekvése: Skála Potámia központjának szélén.
Alkalmas nagyobb baráti és családi társaságok elhelyezésére is.

A szállás területén külső konyha, flekkenkert és kerti étkező szolgálja a vendégek igényeit. Az öböl egyik legjobban felszerelt külső konyhája van.

A partra való lejutás vagy az épület előtti járdán, vagy a parkoló felőli széles, 50 m távolságú földes ösvényen.

Az épület külső területe ízléses és hangulatos, részben a thassosi népi hagyományokat idéző díszítésektől, részben a dús mediterrán növényektől. Az egész épület otthonos hangulatot áraszt.

Az épület saját magánparkolóval rendelkezik autós vendégei számára.

Berendezése: Minden lakáshoz terasz vagy erkély tartozik. A lakásokon belül konyha, zuhanytálcás fürdőszoba, normál kiskonyha, normál méretű hűtőszekrénnyel. Minden lakásban van Tv és légkondicionáló berendezés.


Elhelyezés

A lakások belső  színhatása: kék.
N:1   2+2+1 fős apartman. A nappaliban 2 fő számára kanapé, plusz egy normál ágy. A hálóban kettő ágy. Az étkező e térben van. A konyha, vagyis a főzőhely a két szoba közti bejárati oldal felőli közlekedő részben. A fürdőszoba a nappali belső részében van. A lakásnak kettő bejárata van. Kijárat a teraszra szintén kettő, a nappaliból is és a hálóból is. Nagyon nagy körerkéllyel rendelkezik. A címképen a földszinti kettő ajtós lakás látszik.)
N:2   2+1 fős stúdió ( Nagyon tágas a fürdőszobája. )
N:3   2+1 fős stúdió (Nagyon tágas lakás. Elszeparáltsága, ill. romantikus kerti nagy terasza miatt ideális nászutas házaspároknak! )
N:4   2+2 fős apartman (bébiággyal pótágyazható ). A lakás belső helyzete tükörképe a N:1-es lakásnak, de egy árnyalattal kisebb a belső méret. 
Emelet:
A lakások belső színhatása: narancssárga.
N:5   2+1 fős stúdió tengeri kilátású erkéllyel. (Címképen: ha háttal állok a lakásnak, akkor a baloldali első ajtós lakás.) Nagyon nagy sarki körerkélyes.
N:6   2 fős stúdió
N:7   2+1 fős stúdió
A címképen látható emeleti szobák: sorrendben: 5, 6, 7-es számú stúdiók.
N:8   2 fős stúdió ( Szükség esetén kettő normál ággyal, ami a főágyból jobbról és balról kihúzható, pótágyazható. Ez esetben a mozgásterület kissé korlátozott, de éjszakára gond nélkül használhatók így az ágyak.) Kellemes tengeri és hegyi kilátás a széles nagy erkélyéről. . Nagyon szép a kilátás. Kicsit a tenger is látszik.
N:9   2+1 fős stúdió. Normál méretű lakás nagy erkéllyel.  Nagyon szép kilátás. Kicsit a tenger is látszik.
N:10 2 fős stúdió tengeri kilátású erkéllyel. Kellemes méretű lakás, nagy fürdőszobával. Az erkélyének különlegessége, hogy az erkélyen belül készítettek egy 4 lépcsővel magasabb belső nagy méretű erkélygalériát. E helyzeténél fogva mintegy páholyból látszik a tenger,.

Minden lakásban van légkondicionáló berendezés, aminek használata a megadott árban benne foglaltatik.

Bár a lakások oldalfekvésben vannak a tengerrel, többé-kevésbé mindegyik lakásból látszik a tenger, a kicsit magaslati helyzete miatt.

 

A vendégek részére egy ingyen használható széf szekrény áll rendelkezésre. Bár mivel a háziasszony is itt lakik, emiatt az apartmanház hotelként is működik, felesleges a széf használata.2020-21-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Normál apartman 2+2 fő

(kéthálós +5 Euró
Plusz fő esetén +5 Euró/fő

Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő_
Földszinti stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 45 30 40
június 12. 70 40 50
június 26. 75 45 55
július 10.. 85 55 60
július 18. 90 60 65
augusztus 28.. 80 50 60
szeptember 04. 75 45 55
szeptember 12. 55 40 50
szeptember 19-29. 45 30 40


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel