Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 50m
Távolság a centrumtól: 0m

Nagy strand : jobbra 50 m, balra 1000 m

Kontingens: 3×4 fő + szobánként 1 db pótágy lehetőség

alt

Leírás

Fekvése: a centrum partszakasztól és a sétáló negyedtõl egy zárt csendes szögletben 50 m távolságra. Az épület új, parkosítása - a mediterrán kert - 2010. májusára készült el.

Helyzete: A Hermes Hotel belsõ kertjével határos e szállás.
Az épület tenger felé eső 2 db emeleti apartmanja egymás szomszédságában teljes fronttal arccal a tenger felé épült, erkélyeivel csodálatos kilátással a közeli partszakaszra. Nyugodt környék. Autóval bejárat csak a stranddal párhuzamos aszfaltútról. A partra viszont gyalogosan is lesétálhatnak a szállás oldalán levõ gyalogútról, ami a Hermes Hotel elõtt vezet el.
Az apartmanház harmadik apartmanja a 300 m2-es telek másik oldalán az aszfaltút felõl van.
A két épület közötti terület alkalmas a járművek parkolására, ill. a gyermekeknek biztonságos terület a játszáshoz.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű, nagyon tágas lakásokkal rendelkezik. A lakások berendezése: tágas zuhanytálcás fürdõszoba, kompletten felszerelt nagyméretű konyha, nagyméretű hűtőszekrény, étkezõ. Hálószobáiban tv, légkondicionáló berendezés, nagyméretű, ízléses beépített szekrények. Minden lakás a tenger felõl is és a hegy felõl is rendelkezik óriási erkélyekkel. A lakás erkélyérõl lélegzetelállítóan gyönyörű kilátás van a tengerre. Különösen a két egymás melletti apartmanlakás specialitása Aranypart teljes panorámája. A lakások további előnye, hogy eredetileg a tulajdonos gyermekei számára épültek, tehát a berendezés minőségét nem egy átlagos gyors turizmusra tervezték.

A N:3-as apartman bejárati erkélye ill. a hálószoba erkélye rendelkezik tengeri kilátással. Ennek a lakásnak nem annyira a tengerparti kilátása az előnye, hanem a belső tér elrendezése. A konyha nagyobb méretű, mint a parti lakások konyhája. Mivel a fürdőszoba külön van, ill. a nappali-konyha rész is sok szekrénnyel rendelkezik, valamint mindkét helyiséghez nagy terasz tartozik, alkalmas lehet akár két pár felnőtt egy apartmanban való elhelyezésére is. Ez az apartmanlakás az, ahol mindkét helyiségben egy-egy pótágy elfér.

A pótágyak a kényelmi szempont miatt kisgyermekek , vagy könnyű testméretűek részére alkalmasak. Kérem, ezt a tényt vegyék figyelembe.

Szolgáltatása: tengerparti napágyak használata. Napernyőt bérelni nem lehet, csak a ház vendégei részére állnak rendelkezésre a parton való fürdőzéshez. A napágyak a strandon vannak elhelyezve. A vendégek a bazárüzlet előtti partrészen használhatják. A szállásadó kéri, hogy fürdőzés, napozás befejeztével helyezze azokat vissza eredeti helyére.
Elhelyezés

Emelet: 3 db 2+2 ágyas egy hálószobás apartman

A légkondicionáló berendezés használata az árban foglaltatik.
Az apartmanok egy gyermekre pótágyazhatók.

A szállás két évig nem üzemelt. A 2020-as évben újra fogadta vendégeinket. Mivel a szálláson fejlesztést, újitást a háztulajdonosok nem végeztek, azon törzsvendégeket várom vissza, kik ismerik a szállás minden tényezőjét (takarítási rend, felszerelés, környezetében lévő vendéglátó egységek természetes zaja).  Kutyust fogadnak a  N3 lakásban,  azzal a feltétellel, hogy a házi kedvenc tulajdonosa hozza az állata fekhelyét, és egyedül nem maradhat a lakásban vagy az erkélyen. A parti lakrészt a közös terasz miatt csak abban az esetben lehetséges kérni, ha mindkét apartmanlakást azonos család vagy baráti kör bérli.

Amennyiben a koronavírus járvány miatti intézkedések megnehezítik a nyaralást, az adott helyzetben lehetséges, katalógustól eltérő, kedvező árat kaphat a vendég. Ezt a már lefoglalt lakásra megbeszélt ár után is módosíthatjuk kedvezőbbre. Árdrágulás tehát nem lesz. Árengedmény a körülmények függvényében lehetséges lesz. A foglalásokat 2020. november végétől fogadjuk, egyelőre foglaló befizetése nélkül.
2022.-es árak

Euró / nap
(dátumtól a következő hét)

Apartman 2+2 fő
(N1, N2, N3)

Extra fő esetén +5 Euró/éjszaka

május 1. 60
június 16. 80
június 30. 85
július 10. 90
július 20. 95
augusztus 21. 90
augusztus 31. 85
szeptember 8. 75
szeptember 15.-29. 65
Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel