Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 150m
Távolság a centrumtól: 50 m

Kontingens: 24 fő

alt

Leírás

Nagyon előnyös helyen levő, gyönyörű zöldövezettel körbevett, szép fekvésű, csendes, családias hangulatú apartmanház.
Előnye még, hogy lakásai, bár egy nagy épületben vannak, egymástól megbújva helyezkednek el.
Fekvése: A szállás strandja Skála Potámia legjobban ellátott partszakasza.  A szállástól 50 métere kezdődik a turista sétány. pék, kicsiny és nagy élelmiszer üzletek, ajándék árus, gépjármű kölcsönzők, cukrászdák, népművészeti, ajándék,  és egyéb üzletek vannak. Strandja kiváló a kisgyermekes családok részére, sekély, mindig hullám mentes vize miatt. Homokos partján lehetséges ágybérlés, de anélkül is bárki akár saját maga által lehelyezett napsátorral is napozhat, fürödhet. A falu rendezvények is e part szegélyen vannak. Akik a szállás feletti hegyen szeretnének egy erdei rövid túrát, arra minden különösebb felkészülés nélkül, biztonságosan kalandozhatnak a közeli ösvényeket követve. A szállás a helyzete miatt, rendkivil jó klimval rendelkezik.
A Viki Apartman kerítéssel körbevett, gyönyörűen gondozott nagy kertje, amelynek közepén a főépület áll. Az Ifigénia I. hegyi Apartman és Stúdió és A Saloniko stúdió ház ennek a háznak a felső és oldalsó szomszédja. Az épület a tengerszinttől 100m-es magasságban van. A ház mögött az Ypszárió hegy lába van. Lenyűgöző helyen van!
Minden lakás elrendezése más-más, a bútorzat tipusai azonosak.. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok hangulatos kerti bútorral ellátottak
Szolgáltatás: Zárt és nyitott parkoló. Mini játszótér kicsi gyerekek részére, flekkenező, kerti konyha, kerti társalgó és étkező. A kertet körülvevő kerítésen illatos virágú futónövényzet, a kert mindenhol üde zöld füves, ápolt virágokkal. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve, a főbejárati kaput a vendégek zárhatják.
Szolgáltatás: Wifi lehetőség
.Elhelyezés

Földszinti lakások
N.: 1 /2+2 +1 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Egy  hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van. A nappali részbe lépünk, ahol kanapéágy és konyha van az első nagy terasszal. A lakásnak két terasza van. Az első nagy terasza a belső nagy udvarra néz. A hálóból nyílik a mosdó, ill egy kis terasz. A normál apartmantípusok közül legkényelmersebben ez a lakás rendezhető be akár 5 felnőtt főre is.

N.: 3 /2+2 +1/ ágyas nagyméretű apartmanlakás. A recepció mellett megyünk be egy kis folyosóra. Ott balról nyílik a N.3-as lakás. Egy hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha, étkező és kanapés alvórész van. A lakásnak két terasza van.  A hálóba lépünk. Itt a belső udvarra néző terasz van. A fekhelyek normál ágyak. E helyiség is rendelkezik mosdóval. A másik helyiségben van a konyharész, kanapéággyal, valamint egy mini terasz és a fürdőszoba.

N.: 4  /2+2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Kettő hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van; minden hálószoba egy- egy fürdőszoba-toalattel rendelkezik. valamint a hálószoba berendezésekkel, szekrénnyel.
Az egyik hálószoba franciaágyas. Ide kényelmesen elfér pótágyként egy fotelágy gyermek részére 12 éves korig.
A másik hálószobában kettő normál ágy van. Ide is elfér egy gyermek részére  pótágyként egy fotelágy, de ez esetben a belső légtér kicsit szűkösebb.
A szállásadó a teljes kényelem biztosítása miatt inkább négy, vagy maximálisan 5 főre javasolja.
5 fős ill 6 fős lekérés esetén szeretném kérni a plusz fő életkorának megadását.
A terasza talán ennek a lakásnak a legkülönlegesebb. A teljes oldalsó füves kert csak ennek a lakásnak a két hálószobájához tartozik.

N.:5: Itt a recepció van.

Emeleti lakások:
N.:6 /2+1/ normál ágyas normál méretű apartman lakás. /kis gyermekággyal szűken, de pótágyazható/. Egy hálószobával és egy különálló nappalival, ahol egy ágy, a konyha és étkező van, egy erkélyes.

N.:7 /2+1/ normál  nagyméretű stúdió lakás. / fotelágyas kis gyermekággyal szűken, de pótágyazható/. Óriási körerkélyes.

N.:8 /2+1/ normál ágyas, normál méretű stúdió lakás. Óriási körerkélyes.

N.:9 /2 / normál ágyas, normál méretű stúdió lakás. Egy erkélyes.

Tetőtér , avagy második emelet
N.:2 /2+2+1+1 / normál ágyas és egy fotelágyas nagyméretű apartmanlakás. Kettő hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van; kettő fürdőszoba-toalattel rendelkezik, három erkéllyel. A ház belső lépcsőházából megyünk fel az első emeletre. Egy kis helyiségbe lépünk, ahol szemben a főzőfülke konyha található. Jobbról-balról egy-egy hálószoba, mindkettő fürdőszobával. A jobb oldali hálószobában 3+1 normál méretű külön ágy van. A nagyobb szobának két terasza van. Ez a szoba 6 főig kényelmes nappaliként használva.

Az első szinten és a tetőtérben az erkélyekről csodálatos tengeri és hegyi kilátás van.
Minden lakásban tv, egy helyiségben légkondicionáló berendezés, normál konyha, a fürdőszobák tusolóval és toalattel.
Mivel a lakások különféle elosztásúak, minden lakás értelemszerűen más-más árkategóriába tartozik.

2020-21-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman N1 /2+2 fő/

Apartman N6 /2+1 fő/ -10 Euró/éjszaka

Apt N3 / 2+2 fő/+5 Euró/éjszaka 

Apt. N2 N4 /2+2 fő +10 Euró/ éjszaka

Extra fő esetén +10 Euró/fő/éjszaka bármelyik típusú apartman

Stúdió N 7, 8  / 2 fő/

Stúdió N9/ -5 Euró/éjszaka
Plusz fő esetén +7 Euró/fő

május 1. 50 32
június 12. 75 45
június 26. 80 55
július 10. 85 60
július 18. 90 65
augusztus 28. 85 60
szeptember 4. 70 55
szeptember 12. 55 45
szeptember 19-31. 45 32


 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
 
endeel