Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 100m
Távolság a centrumtól: 50m

Kontingens: 15 fő

Leírás

Fekvése:  Skála Potámia központjának szívében, a parti strandtól a 3. épület. A színes forgatag közepén, de a vendégeket kiszolgáló egységek csendes pontján van. Közvetlen szomszédok jobbról is és balról is a gyalogos forgalom számára megközelíthető szupermarketek. Közvetlen közelében ajándékárusító üzletek, csendes zenével a mindenki kedvenc sarki farönkös szuflákisa, a grilles gyors étkező, a Sáki motorkölcsönző és egy olyan sarki kávézó és taverna, ahol utcai játékok - kosárlabda, célba dobó - van felállítva. Az éjszakai pihenést kevésbé zavaró bárok és zenés tavernák ettől 100 m-re vannak. A ház területe 3 hektáron fekszik, kettő tulajdonosa van, kik testvérek. A házrész és a kertrész kerítéssel nincs elkerítve, de mindkét tulajdonosnak saját kertrésze van. A mi szállásunk az épületsor 6 lakásából a déli oldalrész három egy légterű stúdiólakása a hozzátartozó bejárati terasszal, mely a hatalmas parkos kertre néz, valamint a lakásokhoz tartozó, egyéni, tenger oldali emeleti teraszokkal. E lakások alatt van kettő darab földszintes 2+1 normál ágyas egy légterű stúdió.

Berendezése: Fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, 2 db erkély.
A lakások normál méretűek. Az emeletiek kettő felnőtt és egy kisebb testalkatú gyermek részére alkalmasak. A földszinti lakások akár 3 felnőtt méretű személyre is megfelelőek. A földszinti lakások 2017-ben készültek, a mai modern szín és ízlés világ szerint.

A lakások főzősarka a normál konyhai felszereltséggel, a hozzátartozó mini étkezőrésszel.  Alap főzési lehetőségre van mód.

A háló bal felében van a konyha, a kisebb jobb oldalán pedig a fürdőszoba. A fürdő zuhanytálcás és saját ablakkal rendelkező.
A szállás  zárt magánparkolója a bejárat felőli olívafás kertrész. A parkoló alatt óriási parkosított kertben flekkenező, étkezők, és kisgyermekek részére sokféle játszási lehetőséggel parkrész. A lakásokban pihenőket a kerti tevékenységek nem zavarják.

Szolgáltatás: Wifi lehetőség.

Elhelyezés

Földszint: 2 db 2 +1 normál ágyas stúdió

Emelet: 3 db 2 + egy fotelágyas kisgyermek részére.


2022-es árak

Stúdió ár: 2-3 főre

Időszaktól függően változó, Május 20-tól szeptember végéig: 40-65 Euró/éjszaka/lakásElhelyezkedés a szigeten

  

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel