Helység: Skála Potámia - Tengertől távoli szállások
 Minőség: 

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 450 m
Távolság a centrumtól: 550 m

Kontingens: Alap elhelyezésben 16 fő.


 
 

Leírás

 

A partszakasza a Viki parti szállásunk előtti homokos tengerparti rész. Balra 10 méterre van a Kastellia apartmanunk bérelhető napágyas elegáns strandrésze.

A szállás bejárata a 4 csillagos Hotel Korina oldalsó bejáratával szemben van. A Hotel Korina egy emeletes épület, 5 hektár olívaligetes kert közepén. Kertjének nagyobb részét a teniszpálya tölti ki, valamint medencebárral, napozóágyakkal ellátott medence van.
A hotel medencéjét csak a hotel vendégei, a teniszpálya-bérlők, a Mária Stúdió és a szomszédos kis stúdió vendégei használhatják. A medence és napozóágy használata díjtalan, viszont a bárból illik valamit fogyasztani a fürdőzés közben.
Medencehasználat 8.00-20.00 óráig engedélyezett.
A medence nem az adott szálláshoz tartozik, de közlünk képeket, mivel minden Mária stúdis vendég kihasználja ezt a medencés lehetőséget. 

 

A szállás -elhelyezkedése révén- ideális azon vendégek számára, akik a csendet szeretik. Reggeli ébresztőként madártrilla csendül fel, délutáni szunyókálás során kabócák hangja zizeg, éjjel alvás közbeni hallgatózáskor pedig a közeli hegy éjszakai énekes madarainak a gyönyörű kantátáját hallhatják.
.
Minden lakáshoz egy kellemes méretű terasz tartozik, ahonnan nagyszerű rálátás nyílik a környező hegyekre.
A lakásokban kicsiny konyha, kétlapos kis villanyrezsó, közepes, mini fagyasztórésszel ellátott hűtőszekrény, légkondicionáló berendezés, Tv készülék van. 
A ház egy 4 hektáros kert közepén van. A kertben minden lakásra jut külön kerti étkező, valamint a nagyobb társaságok befogadására egy közös fedett kerti étkező. E fedett kerti étkező területén van egy kétégős, nagy teljesítményű gáztűzhely, valamint a konyhaszekrény részben mindenféle konyhai eszköz. Komolyabb ételek elkészítésére, sütésre egyaránt alkalmas. Lehetőség van flekkenezésre is, valamint, ha a nyaraló vendég otthonról bogrács felszereléssel érkezett, azt e szállás udvarán bátran használhatja ételeinek elkészítésére.
A kert egy részében zárt területen gépjárművek számára parkolási lehetőség van.
Kisgyermekek szabad játéklehetősége is adott, anélkül, hogy a vendégeket a pihenésükben zavarnák.
Egyéb szolgáltatás a wifi internet lehetőség.
A kert és a konyhai főzési lehetrőségek e szállásnál a legtökéletesebbek a katalógusunk összes szállása közöl.
Csoportos foglalás a szállás nagyszerűsége miatt szinte csak karácsony időszakáig lehetséges.
Kisgyermekesek, felnőttek édenkertje ez a szállás.

 Nagy szeretettel ajánlom tehát minden korosztálynak.Elhelyezés

N.1 2 +1 fő
N.2 2+1+1 fő / felnőtt méretű emeletes ágy a gyermekek részére
N.3 2+1 fő
 
N.4 2+1 +1 fő /felnőtt méretű emeletes ágy gyermekek részére
N.5 2 +1  fő

2023-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
Stúdió 3 fő
Plusz fő esetén +10 Euró/fő
május 45
június 17. 60
július 1. 70
július  15. 75
augusztus 28. 70
szeptember 10-től hó végéig. 50
Ezen szállást átalában társaságok veszik ki összes lakásával együtt. A foglaláasi lehetőség január végére szinte már csak az utó szezoni időszakra lehetséges. A vastagon szedett időszakban  2 fő esetén is 3 ágyas árat kell fizetni. Az egyéb időszakban -5 Euró/éjszakai árat leszámolunk. Csak 2 éves korig gyermekre nem számolunk fel felárat a 4.fő esetén. Illetve 2.- 7 éves korig a 4. fő felár csak 5 Euró/éjszaka/ lakás  extra költség  
   
   Elhelyezkedés a szigeten

 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel