Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 30m
Távolság a centrumtól: 0m

Kontingens: 21 fő

alt

Leírás

Fekvése: Skála Potámia legnyüzsgőbb életű szakaszának a szíve közepén, nagyszerű kilátással a környező hegyekre, a sétálóutcára, a hófehér homokú strandszakaszra, a halászkikötőre, a lunaparkra. Közvetlen szomszédjai az öböl legelegánsabb medencebárja, - 80 m távolságra. A legpatinásabb épületű Madragóra bár, a Theogeneis a legfelkapottabb halásztaverna - ezek az alsó tengerparti szomszédok. A lakások berendezése: zuhanytálcás fürdőszoba, terasz vagy erkély, hálószobabútorok, hűtőszekrény. A lakásokban konyha nincs. A földszinti lakásokhoz egy kerti étkező, egy 10 m2-es kis épületben étkező, előkészítő és jól felszerelt konyha tartozik. Az emeleti lakások kerti étkezőjét helyettesíti az iparművész tulajdonosnő különleges ízlésével berendezett társalgó szalonja, illetve az egy stúdiólakásból étkezővé és konyhává alakított helyisége adja meg a vendégek minden komfortját. Az alábbi szolgáltatások minden vendég részére közösen használhatók. Szolgáltatása: parkoló, kicsiny szőlőlugassal befuttatott virágoskert, kerti grillezővel, kerti étkezővel.
Az első képeken a ház külső fotói láthatók. A lakásbelsők Efi asszony kedves alkotásaival vannak díszítve. Azokat a honlap utolsó oldalán az Egyebekben - Ötlet sarok - megnézhetik. Ezek a tárgyak egyedi darabok. A művésznő kihasználva a hely adottságából származó kellékeket,- bárka fadaradok, hordó, régi épületek ajtói, fa alapanyagú berendezési darabjai - ezeket megfelelő tisztítás, előkészítés után temperafestékkel díszíti.
Részben vendégeimnek szeretnék ötletet adni, hogy kirándulásaik, tengerparti sétáik során összegyűjtött "kincseiket" hogyan tudják szép emléktárggyá alakítani. Akik nem vállalkoznak erre, de vágyakoznak egy ilyen tárgyra, azok számára megrendelhető és megvásárolható a szállásadó hölgytől.
Elhelyezés

Földszint:
N.:1 = 2 ágyas stúdió. A/C: nincs. A terasza a kertre néz. Látszik a tenger. Normál árkategória.
N.:2 = 2 ágyas stúdió. A/C: nincs. A terasza a kertre néz. Látszik a tenger. Normál árkategória.
N.:4 = 2 ágyas stúdió. A/C: nincs. A terasza az épület oldalában. Nem látszik a tenger. Alacsony árkategória.
Ezekhez a lakásokhoz a földszinti konyha, ebédlõ és a kerti étkezõ terasz tartozik.

Emelet:
N.:10 = 2+1 ágyas stúdió. A/C: van. A terasza a hegyre és a medencebár felé néz. Nem látszik a tenger. Normál árkategória.
N.:9 = 2 ágyas stúdió. A/C: van. A terasza a hegyre és a medencebár felé néz. Nem látszik a tenger. Normál árkategória.
N.:6 = 2 ágyas stúdió. Egy ággyal pótágyazható. A/C: van. A terasza csodálatos tengeri panorámával rendelkezik. Magas árkategória.
N.:7 = 2 ágyas stúdió. A/C: van. A terasza csodálatos tengeri panorámával rendelkezik. Magas árkategória.
Ezekhez a lakásokhoz az emeleti konyha és étkezõ tartozik, ill. a népmûvészeti sarokként berendezett társalgó szalon. Az emeleti lakásokhoz a fõbejárat e szalonból nyílik.2016-os árak

Stúdió ár 2 főre  3. főre  4. főre 5. főre /PÓTÁGYON/
Május - június 11-ig: 30 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ
Június 12-től - július 1-ig: 40 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ
Július 1-től - július 14-ig: 50 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ
Július 15-től – július 31-ig: 55 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ
Augusztus 1-től augusztus 20-ig : 55EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ
Augusztus 21-től szeptember 1-ig: 50 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ +5 EURÓ
Szeptember 1-től-szeptember 15-ig: 40 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ
Szeptember 16-tól október 15-ig : 30 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ +3 EURÓ


 


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel