Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 200m
Távolság a centrumtól: 30m

Vendégeket fogad: Húsvéttól október végéig

Kontingens: 42 fő + 2 +2 +1 fő/ egy új apartman rész

alt


Leírás

Fekvése: Leírásom a tengerparttól kezdve: Skála Potámia legelegánsabb  és legjobban ellátott strandjától indulva az út merőlegesen a tengerre, emelkedővel halad fel a központi kereszteződésig. Ez a szakasz a tengerparti sétánynak az a részén pék, halas szaküzlet,cukrászdák, népművészeti, ajándék, élelmiszer és egyéb üzletek sorakoznak. .Az Ifigénia I. hegyi Apartman és Stúdióhoz  az útkereszteződésből indulunk a hegy felé haladó aszfaltos magánúton, ami 100 m hosszú és 30 fok emelkedőjű. Az Ifigénia I. Hegyi Apartman és Stúdiónak jobbról is és balról is van szomszédja, mind magán nyaralóházak. Az épület a tengerszinttől 100 m-es magasságban van. A ház mögött az Ypszárió hegy lába van, a hátsó kertjébe belenyúlva a hegy természetes fenyőfáinak lombjával. Lenyűgöző helyen van! Az épület vége felől nappal az erdőségben megbúvó kabócák álmosító zizegése, éjjel a tücskök muzsikája és a nappali és éjszakai madarak hangos trillázása hallható. Szemből az Aranypart teljes panorámája, beleértve a kora délelőttől késő éjjelig nyüzsgő életű sétány képét, a strand hófehér fövényén napozókat a fehér napernyők alatt. Ennél csodálatosabb csak az éjjeli látkép. Ide látszik az egész Aranypart-menti sétány üzleteinek fénye, a közeli hegyoldalba ékelődött Potámia falu fénye. Mint ezer csillagszóró villognak, visszatükröződve a tenger hold megvilágította képén. A ház tulajdonosai úgy alakították ki a lakásokat, hogy néhánynál a nappaliból is látható legyen ez a valóban festői kép. A lakásokhoz tartozó erkélyekről, teraszokról és a kert mindegyik csücskéből ez a panoráma.

Berendezése: Minden lakás más-más. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok hangulatos kerti bútorral ellátottak.

Szolgáltalás: Nyitott parkoló. Mini játszótér kicsi gyerekek részére, flekkenező,  minden típusú főzési és sütögetési lehetőséggel ellátott kerti konyha, kerti társalgó és étkezők. A kertet körülvevő kerítésen illatos virágú futónövényzet, a kert mindenhol üde zöld füves, ápolt virágokkal itt-ott beültetve az óriási öreg amforák között. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve.

A lakások leírása egyenként. Az Ifigénia tulajdonosa évről évre átalakításokat készített a lakásokon az igényeinknek megfelelően. 2012-re lettünk kész minden lakással. Ez évben a szobaszámok helyett a hét múzsáról kaptak elnevezést a lakások. A számok így már részben élnek csak. A nevek szerinti besorolást kérjük a szállásadó saját honlapjáról nézzétek meg. http://www.ifigenia-apartments.gr/accommodation-ifigenia-apartments-thassos/


Földszint.
 
Egy új apartman az Ifigénia szállás déli oldalán külön bejárattal.
Apartman szoba neve: SAKIS
Az épület fölszintes. 4 lakásból áll. A Sakis apartman e ház első lakrésze.
Pár lépcsőn felhaladva a teraszra pazar tengeri panoráma fogadja az ott pihenő vendégeket. A lakás nagysága 45 m2. A lakás első helyisége nagy konyhasarokkal és tágas étkezőrésszel, jól felszerelt konyhai eszközökkel rendelkezik. A nappali részben 2 személyre van franciaágy. A fürdőszoba a nappaliból nyílik. Zuhanytálcás. A hálószoba mérete kényelmes, gyönyörű kilátással a hegyre. Az ottani ágy is franciaágy. Berendezéséhez tartozik a tv és légkondicionáló berendezés.


Melphomene A/0. Apartman-stúdió. A lakás 45m2, kettő bejárattal rendelkezik. A főbejárat felől kettő nagyméretű egyszemélyes fotelágy jobbról és balról. Közöttük tágas tér. A bal oldali fotelágy mögött a válaszfal a hálórésztől 2db nagyméretű szekrény ötletes, hangulatos díszítéssel. Ez a kialakított légtér, ahol kettő személy alhat, 6m2-es. A fő hálótér innen nyílik, amiben a szokásos szobabútorok vannak: ikerágy, komódok, tükör, ruhásszekrény. A nagysága: 15m2. Ennek is van külön kijárata, ami a tenger oldala felőli teraszra vezet. A fő hálótérből nyílik a tágas konyha, ami minden otthoni háztartási felszereléssel rendelkezik. A konyhában kényelmes étkezőrész is van. Az étkezőrészből nyílik a süllyesztett sarokfürdőkádas fürdőszoba. A fürdőszoba 5m2. A fotón átalakítva láthatják. A szekrények visszahelyezésével a lakótér egy légterűvé változik.
CLIO . Ez egy tágas méretű apartman. A lakásba lépve van egy tágas nappali, ahol baloldalt 2 fős ikerágy van. A konyha a nappali jobb oldalán van. Közvetlenül a konyharész mellett nyílik a nagyméretű fürdőszoba, aminek a berendezése toalett, általános fürdőszobai kellékek. A hálószoba a nappali bal oldaláról nyílik. Berendezése egy kétfős ikerágy, és egy kanapé, ami alvásra is szolgálhat. A hálóban van a tv és a légkondicionáló berendezés. A nappalit és a hálószobát egy tolóajtós faajtó választja el. A háló otthoni komforttal felszerelve, teljes falat betöltő bőséges szekrény. Ami ennek a lakásnak még az előnye, hogy nagyméretű kétszárnyas ablakkal rendelkezik a nappali és a hálószoba is, ahonnan rálátás nyílik a teraszra, a parkra, és a tengerre. Tehát az egész apartmanlakás világos, szellős és gyönyörű panorámájú, ha kinyitjuk az ajtókat, ablakokat. Ehhez a lakáshoz két terasz tartozik. Az egyik a hegyoldalra, a másik az épülethez tartozó gondozott parkra és a tengerre néz. 2008. júniusában lett a lakás felújítva.

A következő a Polimhnia azaz, kettő stúdió- A /2., A/3 - képezhet egy apartmant is, de lehet 2db önálló stúdió is. A lakások közös falánál egy ajtó van, amit stúdiók esetén zárnak és az ajtót a szekrénnyel takarják. Apartman esetén át van rendezve a bútorzat, az ajtóval pedig a szobák egymásba nyithatók.
A/2. A stúdióba belépve ikerágy és a normál hálószobai berendezés van. Szükség esetén egy kanapéágy elhelyezhető, de inkább 2 személy részére ajánljuk. A konyharésze főzőfülkeszerűen leválasztva az alvórésztől. A konyha normál méretű és berendezésű. A fürdőszoba zuhanytálcás tusfürdős. A lakáshoz a kertre és a tengerre néző nagy terasz tartozik.
A/3. A stúdióba belépve ikerágy, egy kanapéágy, és a normál hálószobai berendezés van. A konyharésze főzőfülkeszerűen leválasztva az alvórésztől. A konyha normál méretű és berendezésű. A tűzhelye sütővel ellátott kétlapos villanyrezsó. A fürdőszoba zuhanytálcás tusfürdős. A lakáshoz a kertre és a tengerre néző nagy terasz tartozik. Ezen képek voltak eredetileg a honlapon.
Első emelet.
EUTERPE Apartman-stúdió. Az épület jobb oldalán van. A tágas hálószoba 4 ággyal,és egy kanapéággyal és a normál hálószobai bútorral rendelkezik. A hálóból a hegy felé nyílik egy tágas konyha, aminek a berendezése szintén a megszokott normál berendezés. A konyhában van egy kényelmes étkezőrész is. A fürdőszoba normál méretű és zuhanytálcás. A hálóból nyílik egy óriási erkély, ami körbevezet az épület jobb oldalától egészen az épület eleje tengerre néző oldalára a háló teljes szélességében.
CALLIOPE stúdió Ez az előzőnek a tükörképe az épület bal oldalán, de egy kicsit kisebb, ezért csak 4 fős. Ágyai 3 normál ágy és egy fotelágy.

TERPSICHORE stúdió A calliope studió szomszédja keletre nézve. Mérete és elrendezése azonos az iker stúdióval.

ERÁTÓ stúdió Az épület egyik legkedvencebb stúdiója. elszeparált különleges heyi páholyű terasza a lakás ékszere. Kettő normálágy és egy fotelágy 3 fő normál ágy felnőtt és egy gyermek fotelágy részére kényelmes. Kis konyhájából  nyílik kilépés a teraszra.

Második emelet
 URÁNIA Apartman.  Szélesz biztonságos lépcső vezet a legfelső szintre. A tágas hálószobában 3 db ágy és egy kanapéágy és a normál hálószobai bútorok, szekrény van. Innen nyílik a másik helyiség, ahol franciaágy, konyhasarok és hangulatos étkező, csodálatos rálátással a tengerre. E helyiségből nyílik a zuhanytálcás fürdőszoba is. E lakás teljes felújítása, belsőre és a modern bútorokra 2008. júniusára lett kész.
THÁLIA Apartman. Az A/1 apartman bejáratától tovább haladva a függőfolyosó végében található.
A lakásba lépve a helyiségben balra hátra található a fürdőszoba. Az ajtóval szemben nagyméretű franciaágy, mögötte csodálatos kilátású panorámás ablak, ami alatt az erkély is van. E helyiségből balra lépünk a nappaliba, ahol a hangulatos konyha, étkezőpult, egy kisméretű franciaágy és egy fotelágy található. A lakás teljes szélességében húzódó erkély mindegyik lakás közül a legcsodálatosabb panorámájú mind a tengerre, mind a hegyre. Ez a lakás 2008. júniusában került kulcsátadásra.



Elhelyezés

Földszint:
1 db 2+1 ágyas stúdió,
1 db 2 ágyas stúdió, ezek együtt egy apartmant is képezhetnek. Szükséges esetben egy ággyal pótágyazható.

E kettő stúdió egy apartmant képez. /POLIMNIA/.

1 db  3+2 ágyas apartmanlakás /CLIO/
1 db A/0 2+2 ágyas apartman  /Melphomene/

Első emelet:
  3 db 4 ágyas stúdió nagy erkélyekkel, tengeri kilátással / Calliope , Terpsichore, Erató /
1 db 2+3 ágyas stúdió nagy erkélyekkel, tengeri kilátással /Evterpe/

Második emelet:
1 db 2+1+1+1+1 ágyas apartmanlakás erkélyekkel és csodálatos tengeri kilátással. A hálóban franciaágy, a nappaliban 3 db normál ágy és egy kanapé ágy /URÁNIA/

1 db 2+2+1 ágyas apartmanlakás erkélyekkel és csodálatos tengeri kilátással. A hálószobában nagyméretű franciaágy, a nappaliban kisebb méretű franciaágy, és egy kanapéágy. /THALIA /
Szolgáltatás: Wifi lehetőség. 2012-es szolgáltatásbővítés: A flekkenező kertsarokban egy gáztűzhelyes főzőrész, ahol serpenyős ételek elkészítése is lehetséges. Komplett külső konyha: Bográcsozás, flekkenezés, és minden nemű ételek elkészítési lehetősége.



2019-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman 2+2 fő

Polihminia +15 Euró/ éjszaka/ lakás/4 fő

Sakis apartman + 10 Euró/éjszaka/lakás/4 fő

Melphomene - 10  Euró/éjszaka/lakás/4 fő
 

Stúdió 4 fő
 
 
május 1. 60 . 50 
június 16. 75 65
június 30. 80 70
július10. 90 70
július 20. 90 75
augusztus 25. 90 70
szeptember 2 85 65
szeptember 10. 75 60
szeptember 15-22. 65 55

 

 

Plusz fő esetén  5 Euró/ éjszaka külön költséget számol fel a szállásadó.Stúdióban 2- főre -- 5 Euró/éjszaka/lakás a költség.


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
 
 

Hozzászólások  

0 #1 ifigéniabocsika 2009-07-05 02:00
Imádtunk ott lenni.Efi és Makisz nagyon jó házigazdának bizonyult.Nagyon megszerettük őket.Mi a tetötéri apartmanban voltunk a fürdő kicsit szűkösnek bizonyúlt, de egyebbként minden rendben volt. Ha egyszer vissza megyünk akkor csak ide szeretnénk menni.Nagyon jó véleménnyell voltak a magyar vendégeikről!!Egész Skala Potámiában csak kellemes meglepetések értek vendáglátás szempontjából.Ha még nem rontottuk el a Magyarokről alkotott képet Kérek mndenkit vigyázzon rá!
0 #2 Ifigénia Aprtmanbocsika 2009-07-17 02:00
Mi az Ifigénia Aprtmanban voltunk 11 éjszakát.Nagyon de nagyon korrektek a házigazdák Efi és Makisz.Minden nap "beszélgettünk",legalább annyit,hogy merre jártunk.Esténként pohár bor mellett is elvoltunk.Sőt bucsúzásul egy kis emléket is kaptunk.Jó véleménnyel voltak a magyar vendégeikről.Az apartmannal minden rendben 3 naponta törülközőt és ágyneműt akartak cserélni!Nekünk a fürdő szoba egy picit szűkösnek bizonyúlt de a többi apartmanban ez is korrekt volt gyönyörű udvar és az Efi rendmániás mindíg takarít,ami a Görögöknél azért szokatlan volt.
-1 #3 Ifigénia szállásoroby 2009-08-09 02:00
Itt töltöttünk 11 éjszakát (A/3). Nagyon szép hely, nyugodt és csendes. A házigazdák nagyon kedvesek. Főszezonban voltunk így sok görög család is nyaralt, de mindig szakítottak időt arra hogy váltsanak pár szót a külföldi túristákkal is. A szoba kielégíti azokat az igényeket amely egy nyaraló család számára szükségesek. Ágyneműt és törülközőt cseréltek. Kicsit korán értünk a szállásra, de azonnal elkövettek mindent, hogy el tudjuk foglalni az utazás után. Parkoló van az apartmanház fölött két helyen is. Az olajfák alatt még hűvösben is lehet az autót tartani :). A fürdő egy kicsit szűkös, de egyáltalán nem vészes (gondolom senki nem a 1000 fúvókás hátmasszázs kádra vár :D ). Mindig kinn ettünk az udvaron, ahol az óriási fügefák nagyon jó hűvöst teremtettek és a tenger látványa is gyönyörű. A konyhával kapcsolatban annyi, hogy ha valaki főzni akar akkor egy merőkanál, fakanál, egy éles kés (kicsi és nagy) nem árt.A házigazdák nagyon jó véleménnyel vannak a magyrokról, amit nem kellene elrontani!Szóval mindenkinek csak javasolni tudom ezt a szállást.Ja még valami, van 4 nagyon aranyos cica is :D
0 #4 Ifigéniajaszy 2010-07-15 02:00
Már két alkalommal nyaraltunk az Ifigéniában. Nem is mennék máshová. Efi igazi háziasszony, tisztaságát sokan megirigyelhetnék. Borzasztóan figyelmes a vendégeivel. Nem tudsz olyat kérni, amit ő ne teljesítene. Ráadásul mi sokat lakmároztunk a konyháján. Ha főzött valami számunka érdekeset, mi biztosan kaptunk belőle. Meg is mutatta hogyan készíti. Tehát, ha valaki a kulinális titkokra is kíváncsi Efit válassza. Mákisz hasonlóan gondoskodó. Kifelé a nagylányoméknak volt egy koccanásos balesete. Segített abban, hogy az autót megcsinálják. Ráadásul igazi grillkirály. Hivjátok csak, ha sütni támad kedvetek a kertben. A szállásról szólva szerintem a legjobb helyen van. Borzasztóan csendes. Ha pihenni szeretne az ember éjszaka, oda már nem hallatszik a parti buli, viszont mégsincs olyan messze a parttól, hogy azt a két perces sétát ne lehessen kibírni. A szobák is tágasak, no és az sem utolsó szempont, hogy reggel, amikor kinyitod a szemed látod hogyan kell fel a nap, és látod az erkélyről vagy az ablakból, hogyan ébred a kis település. Onnan hihetlenül szép a táj és tenger.
0 #5 2011 júliusi nyaralásVeres Ildikó 2011-08-07 02:00
Már egy hete hogy szerencsésen megérkeztünk,de csak most rázódtam vissza a mindennapok kerékvágásába.Az út elég hosszadalmas volt (több mint 24 ó.), de az ott eltöltött csodálatos 10 nap mindezt kárpótolta. Nagyon jól éreztük magunkat, a házigazda és az Efi is nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.A tenger fantasztikus, mintha aranyporral lenne díszítve, -kellemesen frissítő. Szinte újjá születik töle az ember.Efinek ezúton szeretném megköszönni az ajándékot, amit nem személyesen vettem át,és távozásunkkor sem volt rá lehetöség mert csak a férje volt otthon.Neki meg a nyelvtudás híján nem nagyon tudtam ezt elmondani. > További szép nyarat, és sok vendéget kívánok, üdvözlettel Ildi > ;)
0 #6 IfigéniaMancsi 2012-08-06 02:00
Mi is az Ifigénia apartmanban voltunk és legközelebb is odamennénk.Jól éreztük magunkat,amiben nagy részük volt a házigazdáinknak.Efi egy jelenség, a maga bájos, figyelmes lényével.Maximális görög vendégszeretet kaptunk,ami nem helyettesíthető a sok csillagos szállodák luxus kényelmével.Ők a lényüket adták ahhoz,hogy mi otthon érezhessük magunkat.Köszönjük Efinek és családjának!!
0 #7 köszönetViki és Sanyi 2012-08-23 02:00
Én is köszönetet szeretnék mondani Efinek és családjának azért a rengeteg kedvességért, és segitőkészségért, amit nyújtanak nekünk, vendégeknek!Mi nemcsak a szigetbe szerettünk bele, hanem ebbe az apartmanba is! Olyan kis családias a légköre, hogy az ember teljesen otthon tudja magát érezni ott! A stúdiók jól felszereltek, tiszták, és maga a szállás fantasztikus helyen van! Jövőre visszatérünk, és csakis megint Efihez megyünk! :)Itt valódi, szivből jövő görög vendégszeretet van, amiért mi nagyon hálásak vagyunk!Puszi Efiéknek innen Magyarhonból is! :)
0 #8 Ifigéniakiflic 2012-08-25 02:00
Augusztus elején 8 csodálatos napot töltöttünk Efiéknél.Már sokfelé jártunk,Görögországban is több helyen,de ilyen kedves,figyelmes házigazdákkal még sehol sem találkoztunk.Mindennap volt 1-2 jó szavuk mindenkihez,nem nagyon tudok angolul,de még velem is szorgalmasan próbálkoztak beszélgetni ;)A ház nagyon jó helyen van,közel a központhoz,mégis lehet pihenni éjszaka.A földszinti 2 kis studióban voltunk,tökéletesen megfelelt.Az udvar gyönyörü,sokszor ültem a fügefa alatt és csak bámultam a tengert vagy az esti fényeket.Két tizenéves fiúval voltunk,akiket Makisz teljesen levett a lábukról,mikor éjjel 11-kor az udvaron sütivel kinálta Öket :) A gyerekek el voltak ájulva a vendégszeretetüktöl,pedig a kamaszokat nehéz meghatni :) A fiuk jó hasznát vették a wifinek is ;)Mi még biztosan visszatérünk :)
0 #9 A tengerészek és Ifigénia történeteÁgi 2013-07-09 02:00
Szia Ági!Hát hazaérkeztünk vagy tizenhat órás utazást követően. Remélem Efi nem panaszkodott ránk igyekeztünk rendben otthagyni mindent bár távozásunk eléggé ad hoc jellegűre sikeredett. Sajnos Efitől nem sikerült elbúcsúzni de jelen állás szerint jövőre talán találkozhatunk vele és Veled is egy nyaralás alkalmával. Mindenki egyöntetű véleménye, hogy vissza akar menni, főként a gyerekeknek volt nehéz mert az utolsó két nap a hullámok még szebbé tették számukra a nyaralást. Elméletileg augusztusban van még öt nap szabadságom és most azért könyörögnek, hogy vigyem vissza őket. Persze nekik még hiába mondom, hogy ez nem ilyen egyszerű:)Hát ennyi röviden, igazán hálásak vagyunk azért a segítségért amit Tőled kaptunk, sokkal gondtalanabb volt így, hogy tudtuk, Te ott vagy és számíthatunk rád. Szóval köszönet még egyszer és remélem jövőre is számíthatunk Rád.Köszönettel! IstvánKiskunhalas
0 #10 Kellemes napok Efi házábanHeffler Gyula 2014-12-25 01:00
Lassan már 4 hónap telt el görögországi nyaralásunk óta, és ezzel a rövid leírással szeretném megosztani tapasztalatainkat Efi szállásával kapcsolatban.Legelőször Ágnesnek szeretnék szívből jövő köszönetet mondani, hisz az Ő közbenjárásával valósult meg, hogy legyen szállásunk Thassos szigetén, mikor szinte minden szállás foglalt volt. Majdnem túl későn döntöttük el, hogy hova is menjünk nyaralni, de 2 nap alatt le lett szervezve Ágnesnek köszönhetően az utazás.Abban a megtiszteltetésben és szerencsében volt részünk, hogy a hegyoldalban fekvő Potámia falucskában Efi saját lakásában lettünk elszállásolva. Ez nem a parton helyezkedik el, de ez bennünket egyáltalán nem zavart, hiszen nem azért utaztunk ilyen messzire, hogy minden napon ugyan azon a strandon süttessük a hasunkat. Ági ellátott bennünk annyi információval, a szigettel kapcsolatban, hogy minden ott töltött napra jutott néznivaló, illetve maradt ajánlott program a következő nyaralásokra is. Maga Efi is szívesen ellátja tanáccsal a vendégeit, főleg a gasztronómia területén, hogy hol mit érdemes megkóstolni, illetve hol érdemes vásárolni.Visszatérve a szállásra: A falu felső részén, az Ypsario-ra vezető gyalogút kezdeténél helyezkedik el az igényesen berendezett kétszintes „sorházi” lakás. Alsó szintjén konyha, WC, nappali, a felsőn két szoba, fürdőkádas fürdőszoba vécével, szoba méretű lakóelőtér és egy külső terasz található, ahonnét kis részben nyílik rálátás a tengerre. Parkolási lehetőség nagyjából 80 méterre a bejárattól, de a ki és bepakolások idejére meg szabad állni a bejárat közvetlen közelében. Kis bolt az ajtótól tizenöt méterre, de a szupermarkethez sem kell messze menni, illetve jövés-menés közben megoldható a bevásárlás. A helyi szomszédok nagyon kedvesek, az ajándékba kapott saját készítésű fűszerkeverék a mai napig görög illatokat hoz a konyhánkba. Ha valaki részére ez a szállás felajánlásra kerül a nyaralásszervezéssel kapcsolatban, tekintse kiváltságnak, mintsem kényszermegoldásnak. Ideális szállásmegoldás olyanok számára, akik a sziget lehető legtöbb látványosságának élményét szeretnék begyűjteni nyaralásuk alatt.Köszönet még egyszer a szép napok lehetőségéért Efinek és Áginak!
0 #11 Számomra a legédesebb emlék_ Köszönöm Meli.Ági 2015-01-28 01:00
Szia Ági! Sajnálatos módon le kell mondanom a szállás utáni érdeklődést. Úgy alakult a helyzetünk, hogy nem biztos, hogy el tudunk utazni. Nagyon vágytam vissza a szigetre. Imádtam minden ott eltöltött napot, Efit, az udvaron, a fügefát kilátással a tengerre, Sakis majd széteső robogóját... Nagyon fáj a szívem, hogy az idén nem láthatom Thassost. Köszönöm a segítséged, és elnézést kérek Tőled. ( Lelkem mélyén azért reménykedem, hátha mégis utazhatunk. Akkor biztosan kereslek majd szállás ügyben. ) Szomorúan küldöm ezt az üzenetet,Linda, Nyíregyháza
0 #12 Szia agi,vegre irokBici es Caba 2016-08-17 08:27
Szia agi
Bici vagyok,Erdelybol,bisztos mar rajottel hiszen mar hat eve altalad jutunk el baratainkal efihez.Teljesen fuggok vagyunk mar e szalas es gazdijuk irant,mas nyaralas szoba se johet szamunkra.Nekem mar olyan erzes mintha egy kicsit "haza" mennek.Nehez nekem most irnom mert ezen a nyaron neki alltunk hazat epiteni es nagyon ugy nez ki hogy nem tudunk elmenni.Minden reggel a tenger hianyaval ebredek,na meg persze az ott keszitett fugelekvar ize is hianyzik.Hianyzik Efi gondoskodasa,a te vidamsagod,es az a nyugalom ami korul vesz amikor koran reggel kavemot szurcsolgetve hallgattam a csendet.Szamunkra ilyen a tokeletes nyaralas:egy gyonyoru helyen,nagyszeru emberekkel korbeveve.Ezaltal szeretnenk mindent megkoszonni.Kerlek add tovabb E
fieknek meleg olelesunket es remeljuk hogy hamarosan haljuk es latjuk egymast.Szeretettel a Koncz csalad
0 #13 Hűség és család vagy Családi hűségÁgi 2016-08-19 09:56
Ők vagytok ti nekünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel