Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 150m
Távolság a centrumtól: 50 m

Kontingens: 24 fő

alt

Leírás

Nagyon előnyös helyen levő, gyönyörű zöldövezettel körbevett, szép fekvésű, csendes, családias hangulatú apartmanház.
Előnye még, hogy lakásai, bár egy nagy épületben vannak, egymástól megbújva helyezkednek el.
Fekvése: Leírásom a tengerparttól kezdve: Skála Potámia legelegánsabb strandjától indulva az út merőlegesen a tengerre, emelkedővel halad fel a központi kereszteződésig. Ez a szakasz a tengerparti sétánynak az a része, ahol júliustól szeptemberig a közúti forgalom le van zárva. Csak gyalogosok részére engedélyezett. Cukrászdák, népművészeti, ajándék, élelmiszer és egyéb üzletek vannak.
Felérve a partról a nagy útkereszteződésben jobbról sarki épületként 2 hektár parkkal van a Kerion Apartman és Stúdió. E házzal szemben nyílik a főútról az Ifigénia hegyi Apartmanhoz vezető keskeny aszfaltút. Az üres füves telket követi a Viki Apartman kerítéssel körbevett, gyönyörűen gondozott nagy kertje, amelynek közepén a főépület áll. Az Ifigénia I. hegyi Apartman és Stúdió ennek a háznak a felső szomszédja. Az épület a tengerszinttől 100m-es magasságban van. A ház mögött az Ypszárió hegy lába van. Lenyűgöző helyen van!
Minden lakás más-más. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok hangulatos kerti bútorral ellátottak
Szolgáltatás: Zárt és nyitott parkoló. Mini játszótér kicsi gyerekek részére, flekkenező, kerti konyha, kerti társalgó és étkező. A kertet körülvevő kerítésen illatos virágú futónövényzet, a kert mindenhol üde zöld füves, ápolt virágokkal. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve, a főbejárati kaput a vendégek zárhatják.
Szolgáltatás: Wifi lehetőség
Kérjük a lakások ismertetéséhez nézzék meg az alaprajzokat.
A lakások fotóit korlátozott számban tudjuk közölni a honlapon, de kérésre az adott lakás fotóit  le tudjuk küldeni.Elhelyezés

Földszinti lakások
N.: 1 /2+2 +1 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Egy  hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van. A nappali részbe lépünk, ahol kanapéágy és konyha van az első nagy terasszal. A lakásnak két terasza van. Az első nagy terasza a belső nagy udvarra néz. A hálóból nyílik a mosdó, ill egy kis terasz. A normál apartman tipusok közül, legkényelmersebben ez a lakás berendezhető akár 5 felnőtt főre is.

N.: 3 /2+2 +1/ ágyas nagyméretű apartmanlakás. A recepció mellett megyünk be egy kis folyosóra. Ott balról nyílik a N.3-as lakás. Egy hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha, étkező és kanapés alvórész van. A lakásnak két terasza van.  A hálóba lépünk. Itt a belső udvarra néző terasz van. A fekhelyek normál ágyak. E helyiség is rendelkezik mosdóval. A másik helyiségben van a konyharész, kanapéággyal, valamint egy mini terasz és a fürdőszoba.

N.: 4  /2+2+ 2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Kettő hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van; egy fürdőszoba-toalattel rendelkezik. Szintén a recepció felőli folyosón megyünk be. Az étkezőrésszel ellátott konyhába lépünk. Ebből nyílik kettő hálószoba. Mindkét hálóban a hálókhoz tartozó mosdó.
A hálószobák franciaágyas. Ide kényelmesen elfér pótágyként egy fotelágy gyermek részére 12 éves korig.
A másik hálószobában kettő normál ágy van. Ide is elfér egy gyermek részére  pótágyként egy fotelágy, de ez esetben a belső légtér kicsit szűkösebb.
A szállásadó a teljes kényelem biztosítása miatt inkább négy, vagy maximálisan 5 főre javasolja.
5 fős ill 6 fős lekérés esetén szeretném kérni a plusz fő életkorának megadását.
A terasza talán ennek a lakásnak a legkülönlegesebb. A teljes oldalsó füves kert csak ennek a lakásnak a két hálószobájához tartozik.

N.:5: Itt a recepció van.

Emeleti lakások:
N.:6 /2+1/ normál ágyas normál méretű apartman lakás. /kis gyermekággyal szűken, de pótágyazható/. Egy hálószobával és egy különálló nappalival, ahol egy ágy, a konyha és étkező van, egy erkélyes.

N.:7 /2+1/ normál  nagyméretű stúdió lakás. / fotelágyas kis gyermekággyal szűken, de pótágyazható/. Óriási körerkélyes.

N.:8 /2+1/ normál ágyas, normál méretű stúdió lakás. Óriási körerkélyes.

N.:9 /2 / normál ágyas, normál méretű stúdió lakás. Egy erkélyes.

Tetőtér , avagy második emelet
N.:2 /2+2+1+1 / normál ágyas és egy fotelágyas nagyméretű apartmanlakás. Kettő hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van; kettő fürdőszoba-toalattel rendelkezik, kettő terasszal. A ház belső lépcsőházából megyünk fel az első emeletre. Egy kis helyiségbe lépünk, ahol szemben a főzőfülke konyha található. Jobbról-balról egy-egy hálószoba, mindkettő fürdőszobával. A jobb oldali hálószobában 3+1 normál méretű külön ágy van. A lakásnak két terasza van.

Az első szinten és a tetőtérben az erkélyekről csodálatos tengeri és hegyi kilátás van.
Minden lakásban tv, egy helyiségben légkondicionáló berendezés, normál konyha, a fürdőszobák tusolóval és toalattel.
Mivel a lakások különféle elosztásúak, minden lakás értelemszerűen más-más árkategóriába tartozik.

2019-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman N1 /2+2 fő/

Apartman N6 /2+1 fő/ -10 Euró/éjszaka

Apt N3 / 2+2 fő/+5 Euró/éjszaka 

Apt. N2 N4 /2+2 fő esetén/+10 Euró/ éjszaka

Extra fő esetén +5 Euró/fő/éjszaka bármelyik típusú apartman

Stúdió N 7, 8  / 2 fő/

Stúdió N9/ -5 Euró/éjszaka
Plusz fő esetén +5 Euró/fő

május 1. 60 40
június 16. 75 50
június 30. 85 60
július 10. 90 65
július 20. 90 65
augusztus 25. 85 60
szeptember 2 80 55
szeptember 10. 75 50
szeptember 15-29. 60 40


 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
 

Hozzászólások  

+1 #1 Viki hegyi apartmanSzamák Tibor 2009-07-21 02:00
Üdv Olvasók!2008. júniusában voltunk 10 napot Thassoson, a Viki hegyi apartmanban.Alapos volt a választás, és jól döntöttünk. Utólag nagyon bántuk volna, ha nem ezt választjuk.Egy kis gyerkőccel, 4-en voltunk 2 szobás apartmanban.Több görög család is volt az apartmanban nyaralni, összeismerkedtünk velük, ez is jó volt.A hegyoldalban, de mindenhez nagyon közel fekszik. Mellette nagy parkoló, amit nem az apartman felől érdemes megközelíteni, hanem a másik feljárón.Tiszta szobák, takarítás, kedves vendéglátók, árnyas, gondozott nagy kert.Mindig tudtunk pihenni, csendes környezete van.A hegy árnyékot is ad késő délutántól.Mindenkinek tudom ajánlani....és foci EB is volt. :)
0 #2 tapasztalatMikei Péter 2011-07-11 02:00
:lol:Mér másodszor száltunk meg ebben az apartmanban.Az első alkalommal jó tapasztalatokat gyűjtöttünk,ezért választottuk másdjája is.Tisztának mondható,a házi Úr Sotiris,és felesége Viki asszony barátságos közvetlen emberek.Ha kérésünk volt segítettek.Viki asszony házilag készített muszakája felülmúlhatatlan.Kissé távolabb esik a központtól,éppen ezért csendes.A környezet szép,az udvar rendezett.Csak ajánlani tudom.
0 #3 VIKIKovács Enci 2012-07-29 02:00
Nagyon kellemes, hangulatos hely volt, kedves vendéglátókkal! Közel van mindenhez, tiszta és klimatizált. A szép nagy kertben gyönyörű olajfák árnyékában hűsölhetsz a kerti asztalok mellet.Mi nagyon jól éreztük magunkat, bátran ajánlom mindenkinek! :lol:
0 #4 Viki apartmansicsa 2012-08-19 02:00
Nagyon szép apartmanház. Különös gonddal ápolják a kertet,locsolják a füvet,növényeket. Igazán hangulatos.A szobánk tiszta volt a klíma jól és csendesen működött és volt wifi is.A házigazdák nagyon kedvesek! Ez különösen tetszett. Mindenben a segítségünkre siettek.Nem a centrumban van ezért nyugodtan pihenhettünk, de mégis közel mindenhez.(kis bolt,pék,strand stb.)Bátran ajánlom mindenkinek!Külön köszönet Áginak a sok segítségért,tanácsért,útbaigazításért!Üdv!!!!!
0 #5 Még cserepes növényt sem engednek be a magyar határon. Jó, hogy a szerv olykor elnéző...Ági 2013-07-08 02:00
Kedves Ágnes!Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a Thassosi nyaralásunk ilyen jól sikerült. Mindennel meg voltunk elégedve.Kérünk, ha Vikiékkel találkozol tolmácsold nekik is köszönetünket. Nagyon szép, tiszta volt a szállás.Különösen nagy élmény volt a jeepes kirándulás az Ypsarióra, még most is megborzongunk, ha rá gondolunk.Száradnak a növények, amit ott szedtünk.A sziget, a strand, a víz gyönyörű! A görög vendégszeretetben és persze a konyhában nem csalódtunk!Biztos, hogy még visszatérünk ide! Üdvözlettel:Lubastyik család Siklósról :cry: :cry:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel