Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 200m
Távolság a centrumtól: 200m

Kontingens: 18 fő+ 5 db pótágy

alt


Leírás

Skála Potámia üdülőközpont végénél, az Aranypart öble feletti utolsó szállás. A faluból kiérve, - Kinira felé haladva - a főút a kanyarban emelkedik a hegy lábára. A tengerszinttől kb. 100m magasságban, e kanyarban, - alatta a Miramáre Hotel, a kanyar előtt a Pontios Hotel - egy 20 m-es magánút visz fel a hegy lankájába épített kettő, egymással tőszomszédságban levő házhoz: a  Villa Dimitra Stúdióhoz és a Villa Máriához. E két szállás fölött az Apigani és a Kleisidi hegycsúcsok tornyosodnak, mintegy 600m magasságban. A hegyek sűrű fenyvessel borítottak. Ez a hegyi terasz olyan, - ahonnan az erdőt valamikor kivágták - mint egy zöld trónszék. A lábánál az Aranypart hófehér márványporos szegélye, majd a tenger egy különleges kék szőnyeg. A két épület ezen a hegyi párkányon áll, magányosan, kisajátítva magának a természet adta összes gyönyörűséget és hangulatot.
Fekvése: A Villa Mária az a szállás, amelyik a 2 hektárnyi hegyi tisztást mondhatja magánudvarának. Az épület alpesi ház jellegű, félszintes lakás kialakítású. 5 db stúdió szobája az Aranypart öblére, 4 db szobája a hegyi tisztásra néz. Az oldalsó, tisztás felőli lakások erkélyeiről csak kismértékben látszik a tenger.
A lakások berendezése: A fürdőszoba zuhanytálcás, tusfürdős. A hálószobában világos színű fenyőfa bútor ikerággyal, normálméretű fagyasztó és hűtőszekrény van. A normál méretű erkélyen kerti bútorok.
A külső konyha a ház legvédettebb szabadtéri zugában van, tetővel ellátva, és minden olyannal felszerelve, ami egy komolyabb háztartáshoz szükséges lehet. Van gáztűzhelye, hűtőszekrénye, és egy nagyobb társaság fogadására alkalmas étkezőasztala székekkel.
Parkolás az erdei tisztás olyan részén, hogy ne zavarja a kilátást. A gyermekek szabadtéri játéklehetősége biztonságos körülmények között megoldható.
A legközelebbi strand: 160 m-t lehaladva a főútra vagy a Pontios, vagy a Miramáre szállodákig, majd valamelyik ösvényét használva, - 100m - lejuthatnak a centrum elegáns, napágyas, nagyon széles strandjára, vagy a Tarsanas kikötőhöz, vagy a nyüzsgő életű sétányra.

A kikötő melletti nagy strandra való lejáráshoz a szállás alatt húzódó aszfaltútról egy új bekötőút nyílt. Ezen a lejárón a part és a szállás között 200 m a távolság.

Minden lakás rendelkezik légkondicionáló berendezéssel.
A lakásárak tartalmazzák a légkondicionáló berendezés használatát.Elhelyezés

6db 2 ágyas stúdió
3db 2+1 ágyas stúdió
1db 2+1 ágyas plusz egy ággyal pótágyazható

A lakásokban csak hűtõszekrény van, minden típusú fõzés, sütés a kert külsõ konyhájában lehetséges.2019-es árak

Euró / nap
(dátumtól a következő dátumig)
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 35
június 16. 40
június 30. 50
július 10. 55
július 20. 55
augusztus 25. 50
szeptember 2 45
szeptember 10. 40
szeptember 15-22 35

 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

Hozzászólások  

0 #1 Maria apartmannvikso 2009-04-05 02:00
Csodálatos a Thassos sziget. Már 11-szer jártam görögországban, de itt volt a legcsodálatosabb. Thassos szigetén már 2-szer jártam. Sajnos a barátom miatt, máshová is kell mennem, sajnálom nagyon. Köszönöm Skala Potamia, köszönöm Maria apartmann.
0 #2 7×2 fős csipet csapatÁgi 2009-07-20 02:00
Kedves Ági!A magam és a kis csapatunk minden tagja nevében szeretném megköszönni Neked mindazt a segítséget, amit a nyaralásunk szervezése és lebonyolítása érdekében tettél. Nagyszerűen éreztük magunkat, mind Thassos szigetén, mind a konkrét szállásunkon a Maria Villa-ban. Thassos tényleg csodálatos, az ott töltött 10 nap mindössze arra volt elég, hogy ízelítőt nyújtson azokból a látnivalókból, amelyekért érdemes közel 1300 km utazást bevállalni. Mi már most eldöntöttük, hogy ha az anyagi lehetőségeink megengedik, akkor jövőre ismét ide szeretnénk jönni és folytatni a sziget felfedezését. A mostani nyaralás során mindössze Limenast, Prinost, Theologost, Potost, Alikit, a strandok közül a Paradiso-t, Tripitit, Pefkarit, a Vathi öblöt és a Skala Potamia/Skala Panagia környékit tudtuk megnézni. Láttuk a márványbányát, a Szirének medencéjét és felkaptattunk a Limenasi Akropoliszra és a színházba (legjobban – ha lehet ilyet mondani – az Alikinél levő félsziget tetszett, fantasztikus volt). Mikor ott voltál nálunk a megérkezésünkkor, akkor sokkal több mindenre hívtad fel a figyelmünket, de a 10 nap úgy elrepült, hogy mindössze ennyi fért bele (no meg a rengeteg fürdés, meg a gasztronómiai élvezetek: négyszer vacsoráztunk a Trata-ban, nagyon jól főznek, de máshol sem volt okunk panaszra, talán Panagia-ban jártunk úgy, hogy nem volt osztatlan siker, amit ott kaptunk kaját. De alapvetően ott sem volt probléma.) Az Ypsario-t például végig meg akartuk mászni, de egyszerűen kifutottunk az időből.Szóval köszönünk szépen mindent és szinte biztos, hogy újra jelentkezünk a 2010-es nyaralásunk ügyében.Kívánunk Neked a munkádhoz kitartást, jókedvet, a szezon után pedig jó pihenést.Üdvözlettel Vincze Zsolt
-1 #3 Mit is írhatnék?babu 2018-05-24 20:16
A sziget csodálatosan szép, rengeteg nevezetesség, látnivaló van amit sajnos egy hét alatt nem állt módunkban megtekinteni. A szállás Villa Máriának valóban jó fekvése van. A szobák egy része a tengerre, kertre illetve az erdőre néz. Rendkívül tiszta, pedáns rend várt minket mind a szállás, konyha, kert tekintetében. Ez mind Mária és családjának köszönhető! :) Hozzáteszem én elég háklis vagyok a rend, tisztaság terén. Valamint az a kedvesség, barátság amivel Mária, férje, lányuk unokájuk fogadott bennünket illetve a félelmetes Amstaff "harci" kutyánkat nagyon jól eset nekünk. Igaz Mária lánya és kisunokája már az első nap ahogy játszottak a kutyánkkal kicsit nyálasak lettek, de nem törődtek vele. Kutyásoknak is ajánlani tudom Máriáékat. Szeretik a kutyákat és nem törődnek az előítélettekkel. Ahogy írom ezeket a sorokat mosolygok és nagyon hiányoznak :) Máriáéknak innen küldünk és Ágnesnek egy nagy ölelést! Ha legközelebb is megyünk csak náluk foglalunk szállást!
Kimbáék: Krisz, Edi, Niki, Zoli
Berki

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel