Helység: Skála Potámia
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 0 m
Távolság a centrumtól: 500m
A napágyas strand : 0 m

Kontingens: 15 fő

Az épület kulcsrakész átadása 2008-as év közepén történt.


 

 

Leírás

Elhelyezkedése a "Nagy strand" déli részén. A szállás a Pelágó apartman közvetlen szomszédja. Strandja elegáns, napágyakkal ellátott, széles fövényű. A strand homokos fövényének szélessége és az ott elhelyezett bérelhető napágyak mellett kényelmesen elférnek azok is, akik a saját napsátrukat szeretnék ott felállítani. A víz a szállás előtt sekély és áramlatmentes, tehát kisgyermekesek részére is kiváló. A szállás előterében a napközbeni strandolók ellátására szolgáló csendes kávézó és fagyizó bár várja a partról felsétáló vendégeket. A szállás vendégeinek a teraszról sincs teljes rálátása e bár-részre, tehát pihenésük tökéletesen biztosított. Azon vendégeknek, akik esetleg reggeli vagy napközbeni snack-ellátást kérnek a lakásukba, erre van módjuk. Erre előfizetés nincs, ennek részletes megbeszélése ott helyben történhet.

Felszerelése: Minden lakásban a normál konyhai tartozékok vannak. Közepes méretű, fagyasztórésszel ellátott hűtőszekrény, kétlapos villanyrezsó. Edények és kiegészítők szintén alap ellátásban. Kiegészítőként rendelkezik  a konyha  holland kávé- és teafőzővel. A lakások fürdőszobái zuhanytálcás és tolóajtós zuhanyzó ajtóval ellátottak.  A lakások berendezéséhez tartozik a Tv és a légkondicionáló berendezés. A két apartman mindkét helyiségében külön légkondicionáló berendezéssel rendelkezik.

A földszinten a déli oldalon egymás mellett található három lakás, mindhárom a teraszról nyílik. A lakás + terasz együttes mérete mindhárom lakásnál egyforma.
A terasz kettő részből áll. Mivel a lakások lépcsőzetesen egymástól el vannak tolva, a teraszrészek is egy lépcsőfokkal kapcsolódnak egymáshoz. Mindegyik lakás számára biztosítva van egy normál méretű, a többi lakástól nem látható belső teraszrész. A lakások bár egymás mellett vannak, mégis el tudnak különülni és nem látnak rá egymásra direkt.
A terasz legkisebb a part felőli N.5-ös apartmannál, legnagyobb a középső N.4-es stúdiónál, közepes méretű a hegy felőli N.3-as apartmannál. A belső teraszon túl a kerti részből is lecsípnek egy kis pázsitos teraszrészt a lakások. A teraszok e megoldása különösen varázsossá teszi a N.4-es stúdió előterét. És bár a stúdió belső mérete kisebb, mint a két szomszédos apartmané, a tripla előtér miatt, azok számára, akik szeretik a romantikus terasz hangulatot, ezt a stúdiót különösen ajánlom.

Az emeleti stúdiókhoz a feljáró az épület belső, déli oldalán levő kis kapubejáróján keresztül történik. Így a földszinti lakások teraszát nem zavarják átjárással.

Összességében kényelmes nagy lakások, hangulatos, szép kilátású teraszokkal. Nagyon igényes, ízléses a berendezése.
Flekkenezési lehetőség nincs. Saját biztonságos parkolója van, de nem zárt, mint ahogy ez a szigeten általános.

Elhelyezés

EMELET

N.2: 2+2 ágyas emeleti apartman ,- a ház legnagyobb lakása. Kettő normál ággyal és egy nagyméretű kinyitható és egymástól szét is választható nagy méretű kanapéággyal rendelkezik. Ez a lakás 2015. nagyon nagy méretű egylégterű stúdió lakásként működött. A szállásadó megtette az átalakítást. a hálószobarész ez évtől ajtóval elválasztott lett. A ház legnagyobb apartmanja.

N. 1: 2+2ágyas emeleti stúdió,- egy árnyalattal kisebb a szomszédos N:2-es lakásnál. Kettő normál ággyal és egy nagyméretű kinyitható kanapéággyal rendelkezik.

A kettő lakásnak úgy az északkeleti fekvésű, hegyre néző hatalmas terasza, mint a délkeletre néző teljes tengerfrontú hatalmas erkélye közös. Emiatt ajánlom baráti családoknak. Egyéb esetben a terasz választófal nélkülisége zavaró lehet.
Mindkét stúdió pótágyazható. Kényelmes, tágas, étkezővel rendelkezik.
Az erkélyei fantasztikus panorámát nyújtanak a teljes öbölre, úgy a tenger felől, mint a hegy felől.

FÖLDSZINT

N. 3:. 2+2 ágyas  közepes teraszú, egy külön hálószobás apartman típusú lakás. A hálószoba francia ágyal a nappppali kettő személyes kinyitható kanapé ággyal rendelkezik kettő gyermek számára megfelelő mérettel. Terasza oldalsó fekvésben néz a tengerre, gyönyörű tengeri és hegyi kilátású, bár nem látszik a teljes 3 km-es öböl, csak a közepétől a déli csücskéig.

N. 4: 2+1 ágyas egy légterű stúdió típusú lakás, a két apartman között fekszik. Itt a lakás belső mérete kisebb, viszont a terasza nagyon nagy. Az ágy francia ágy és egy normál ágy. Amennyiben kis gyermek plusz főt helyezünk el 4. személyként,  ő egy pótágyat kap. Kilátása megegyezik az előbbi lakás teraszáéval.


2019-es árak

Euró /éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman No3. 2+2 fő

 No.2 emeleti apartman 2+2 fő  Euró/
Plusz fő esetén +5 Euró/fő

Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
Május 1. 60 50
 Június 16. 75 65
Június 30. 80 70
Július 10. 85 75
Július 20. 90 80
Augusztus 31 80 70
Szeptember 8. 75 65
Szeptember 15. 60 50


Elhelyezkedés a szigeten


 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

Hozzászólások  

0 #1 Tomiék június végeÁgi 2013-07-05 02:00
Szia Ági!Csodálatos Thassosi napjaink után szerencsésen hazaérkeztünk.Mivel személyesen már nem találkoztunk az utolsó napokban, ezúttal köszönöm meg a segítségedet, amira szükségünk is volt mikor orvost, vagy autószerelőt kellett találni de a dzsip túra sem lett volna ilyen tartalmas ha magunk vágunk neki az Ypsario felé a hegynek. A hajózás pedig csak hab volt a tortán.Az utolsó napokban még felfedeztük a szirének medencéjét és búvárkodtunk Aliki öblében.Hazafelé megálltunk egy városnézésre Kavalában, bárkinek merném ajánlani néhány órás kitérőre, mert nagyon tetszett, hamisítatlan mediterrán hangulat, történelmi nevezetességek és a vár tornyából gyönyörű kilátás a környékre és Thassosra is.Bár mi is megtettük, kérlek tolmácsold külön is megelégedésünket a Kastalia házigazdáinak.A negyedik alkalommal voltunk Görögországban de ez a szállás mint az elhelyezkedésével, igényességével, mint a vendéglátók szívélyességével kimagaslott az összes közül. További sikeres szezont és jó egészséget kívánunk!Bodri Tamás, Ágota, Ákos és Márk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel