Helység: Skála Potámia
Minőség:  altlux

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 180 m
Távolság a centrumtól: 700 m
A napágyas strand : 180 m

Kontingens: 5×4 fő + 5 pótágyas lehetőség + 5 bébiágy

 

 

Leírás

Fekvése : a nagy strand széles, homokos, napágyakkal ellátott partszakaszától és a tengerparti bárokkal teli sétáló negyedtől egy zárt, csendes szögletben 180 m távolságra.
2015. június első hetében kulcsrakészen átadott épület.
Helyzete:  A szálláshoz hófehér márványkaviccsal leszórt út vezet. Az Aethrion apartman és a Rainbow apartman között, azoktól 100 m-es távolságra található. A köztes részek gondozott, beépítetlen kiskertek. A szállás és az Aethrion apartman közti kiskert e szálláshoz tartozik, mint az apartmanház magánparkolója.
A partra sétálva, közvetlen az Aigaio stúdióhoz, ill. az olcsón bérelhető napágyas, népszerű strandra juthatnak le. A strand széles fövényű, finom márványporos. A partszakaszon van lehetőség napágyak nélkül is napozni, kihasználva a parti nyárfák árnyékát. Akik a nagyobb komfortot kedvelik, az öböl legelegánsabb napágyait használhatják. Nincs bérleti díj, csak időnkénti fogyasztás kérése az ágyakhoz sétáló pincérektől. Ez a partszakasz a legalkalmasabb az éjszakai tengeri fürdőzésre is. A víz sekély, teljesen kőmentes, és a háttérben lévő beach-bár fényei szépen megvilágítják a parti vizet. A kisgyermekesek számára is ideális. A parti homokozáson túl egy füves parti részen ingyen használható gyermekjátszótér van.

Leírás: Az apartmanegyüttes 5 db lakásból áll. Mindegyik apartmanlakáshoz kettő kényelmes méretű erkély tartozik. A hálószoba erkélye északnyugati irányba a pazar hegyekre és az olívaligetekre néz. A nappalik teraszai szintén nagy méretűek , délkeleti irányúak, és a szállás belső kertjére tekintenek.
A belső kert ideális méretű. Északi oldalán, a belső részen, a lakásoktól legtávolabb van egy kerti konyhasarok. Flekkenező és étkező, társalgó asztalok és székek szolgálják a vendégek kényelmét. Azok részére, kiknek nagyobb a főzési igényük, edényekkel jól felszerelt konyhapult és gáztűzhely áll rendelkezésre mindenféle típusú ételek elkészítésére. A lakások konyhái is tökéletesen felszereltek. Azok eszközeit ide kihozni nem illik. A lakások tisztaságára és minőségére figyelve inkább ezt a külső konyhasarkot ajánljuk főzésre. A lakások nappalijában levő étkezőt inkább kisebb étkezésekre, kávézásra és reggelizésre használják a vendégek. A szállásadó köszöni minden szállóvendég megértését e kérése iránt.
A kerti társalgósarokkal szemben egy mini játszótér van kisgyermekek részére.
Az udvar legszebb része a park jobb közepén álló kis szökőkútja. Szép megvilágítást és jó hangulatot ad azoknak, kik este szeretnek a teraszon üldögélve beszélgetni.

Az épület hangulatát segíti környezete is. Az aszfaltút 150 m távolságra húzódik. Az épület sík területen áll. Környezetében gondozott magánvillák vannak. Az épületet bejáratával szemben magán olivaligetek vannak.
A sík terület miatt a tengerre nincs rálátás, viszont az öblöt körülölelő, fenyővel borított hegyek látványa csodálatos a szállás minden szögletéből. Az épületek arccal a hegyek felé néznek. Nyugodt, nagyon ápolt a környék.
A közelben szupermarketek, az öböl legjobb, csak esti órákban működő cukrászdája, hagyományos konyhájú tavernák, bárok találhatók.

Idilli pihenőhely mindenki számára.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű, nagyon tágas lakásokkal rendelkezik.
Az apartmanlakások belső légtere tágas, kényelmes. Fontos azt tudni, hogy bár hivatalosan apartman kategóriájú besorolásban vannak a lakások a hálószoba-tér kialakítása miatt, a hálószoba-részt  viszont ajtó NEM KÜLÖNÍTI el a nappali tértől.
A nappali rész alkalmas egy pótágy elhelyezésére, anélkül, hogy az eredeti funkciójának ártana.


A lakások berendezése: tágas, zuhanytálcás fürdőszoba, kompletten felszerelt nagyméretű konyha, étkezőkkel. Hálószobáiban Tv, légkondicionáló berendezés, nagyméretű, ízléses beépített szekrények.
A teraszajtókon a nagy meleg ellen védelmet nyújtó redőny. Bár nem jellemző e területen a szúnyog, a szállásadó gondolt a maximális védelemre. A teraszajtókon és a fürdőszobai kisablakon szúnyoghálós védelem is van.

A kertben a játszótér melletti külső konyha ideális a nagyobb társaságok akár többfogásos ételének elkészítésére. A külső konyha felszerelése: melegszendvics-készítő,  kétfejes gáztűzhely, mindenféle edénytípus, és konyhai kiegészítők. Nagyon sok család a szállásról távozás után e konyha fűszerpolcán hagyja a főzéseiből megmaradt lisztet, kávét, cukrot, rizst, makaróniféléket, szeszesitalokat. Így az újonnan érkező vendég ezeket szabadon használhatja, de részéről is illik valamit a közösben otthagyni.
Az egész épületre az elegancia, a családias, baráti hangulat a jellemző.


Elhelyezés

Az épületben stúdió - apartmanlakás 5 db.
2 darab az első emeleten.
3 darab a második emeleten.
Minden lakás 2+2 ágyas, egy ajtó nélküli, térelválasztásos hálószobás apartman.
A hálószobában nagyméretű, anatómiai ágybetétes franciaágy.
A nappaliban nagyméretű kanapéágy, ami egymástól szét is választható. Itt is a legjobb minőségű anatómiai ágybetétek vannak.
Pótágyazási lehetőség: A hálószobában egy db rácsos gyermekágy. A nappaliban kényelmesen elfér - a két főn kívül - még egy kisgyermek, 12  éves korig. Az apartman ára mindig tartalmazza a légkondicionáló berendezés és Wifi internet használatát.


2017-es árak

Euró / nap
(dátumtól a következő hét)

Apartman 2+2 fő

május 1. 65
május 20. 65
május 27. 65
június 3. 70
június 10. 85
június 27. 85
június 24. 90
július 1. 90
július 8. 90
július 15. 90
július 29. 100
augusztus 5. 100
augusztus 12. 100
augusztus 19. 100
augusztus 26. 90
augusztus 31. 85
szeptember 2. 75
szeptember 9. 75
szeptember 16. 65

Az apartman ára mindig tartalmazza a légkondicionáló berendezés és Wifi internet használatát.

A szállásadó szabadon adja meg a lakásokat szobaszám meghatározás nincs.
 

Elhelyezkedés a szigeten


Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel