Helység: Skála Potámia - Tengertől távoli szállások
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 500m földes ösvény és aszfaltos út vegyesen
Távolság a centrumtól aszfalton: 750 m

Kontingens: 3+3+5+4= 15 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - Október első hetéig.

alt

Leírás

Az Anna ház teljes felújítása 2021. február végére fejeződött be. A szállás magas kategóriával és új környezettel várja vendégeit. A szállás új nevet is kapott: Villa Vangelis.

Fekvése:  Négylakásos magán villa a hegyoldal egy kis dombján, fantasztikus kilátással tengerre és hegyre, valamint az ófalura.
Környezetében drága, elegáns, a tájba szellősen beépített kőházak, magán villák vannak. Környezete festői és csendes. Harmonikus épületek és a természetes természet. 

A szálláshoz vezető út a központi úttól 150 m-re nyílik. A szálláshoz kanyarodni a főútnak az Anna pék és a bankautomata  és hangulatos tavernák feletti csomópontjánál kell. Ettől az elágazástól a tengerpart 300m, vagy a főúton megközelítve a strandot 500 méter távolságra van.

A kert tenger felé eső részében az apartman fekszik, mely 5 fő befogadására alkalmas.
Berendezése: fürdőszoba, konyha, tv, légkondicionáló berendezés , terasz.
A nagyméretű hálószobában franciaágy van. A nappaliban  kettő nagyméretű egyszemélyes kanapé  A  modern konyhasarok a nappali részben van  Légkondicionáló berendezés, plazma Tv.
A hálószoba berendezése elegáns sötét fából készült, a franciaágy jobb és bal oldalán két darab szekrény. Az ágy 160 cm széles, a legkiválóbb anatómiai ágybetéttel és ágyneműtartóval rendelkezik. Az apartman mindkettő helyisége tágas, kényelmes, nagy ablakokkal ellátott, hogy a lakásból is élvezni lehessen a gyönyörű kilátást.

A hegy felé eső oldalon 2 db 2+1 ágyas stúdió.  A konyhasarok és az étkező a hálórésztől elkülönített helyiségben van.   Az egy légterű stúdiók bejárata a ház keleti és nyugati oldalán. Teraszaik egybe nyílóak.

A lakásokban zuhanytálcás fürdőszoba van.

A lakásokhoz egy maximálisan felszerelt külső konyha elkülönített térben van . A kertben felette a magán parkoló jobbra és balra. A flekkenező, kerti étkezők  verandás, szőlőlugasos.

A kerti étkezőben lehetséges a gáztűzhelyen serpenyőzés és egyéb erős illatú ételek elkészítése.

Minden lakásnak tágas, nagy terasza van. A teraszokon modern kerti bútorok, napozóágyak szolgálják a vendégek kényelmét a pihenéshez, olvasáshoz.

A lakások saját teraszán kívül minden lakás előtt van még extra kertrész, mely arra szolgál, ha a lakásban pihen valaki, akkor az egyéb kerti kiülőknél  beszélgethetnek, étkezhetnek a baráti társaságok stb.

A mazonett apartman alsó részén is van terasz fantasztikus kilátással a hegyre a tengerre és az ófalura. Az alsó szint hálószobájában hálószoba berendezés és franciaágy.. A felső szinten szintén fantasztikus kilátású terasz. A lakásba menve nappali, konyhasarok étkezővel  és kettő, felnőttre méretezett ágy. Légkoncicionáló berendezés, plazma Tv. A kettő szint közt csigalépcső.


 

Elhelyezés

LUXUS KATEGÓRIA

2 db 2+1 ágyas stúdió. Nagyméretű anatómiai franciaágy és az ágyból kiemelhető felnőtt méretű normál ágy.
1 db 2+2+1 ágyas egy hálószobás apartman. Nagyméretű franciaágy, és kettő darab nagyméretű egy-egy személyes kanapéágy. Minden ágy anatómiai ágybetétes.

1 db 2+2 ágyas belső szintes mazonett apartman nagy méretű francia ágy és nagy méretű kanapé ágy kettő főre.

A ház háziállatokat nem fogad.

Minden lakásban van hely egy csecsemőágy  elhelyezésére. Ezt a szállásadfó biztositja.


2021-as árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Stúdió 2+1  fő

 

Mazonett és Apartman 2+2 fő
 

Extra fő + 10 Euró/éjszaka/apartman

május 1. 45 50
június 12. 65 75
június 26. 80 80
július 10. 90 100
július 17. 100 110
augusztus 28. 90 100
szeptember 4. 80 90
szeptember 12. 55 65
szeptember 17-31. 45 50

A ház teljes levétele esetén napi -5 Euró/ lakás/éjszaka kedvezmény jár. 


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel