Helység: Skála Potámia - Tengertől távoli szállások
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 500m földes ösvény és aszfaltos út vegyesen
Távolság a centrumtól aszfalton: 750 m

Kontingens: 3+3+5+4= 15 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - Október első hetéig.

alt

Leírás

Az Anna ház teljes felújítása 2021. február végére fejeződött be. A szállás magas kategóriával és új környezettel várja vendégeit. A szállás új nevet is kapott: Villa Vangelis.

Fekvése:  Négylakásos magán villa a hegyoldal egy kis dombján, fantasztikus kilátással tengerre és hegyre, valamint az ófalura.
Környezetében drága, elegáns, a tájba szellősen beépített kőházak, magán villák vannak. Környezete festői és csendes. Harmonikus épületek és a természetes természet. 

A szálláshoz vezető út a központi úttól 150 m-re nyílik. A szálláshoz kanyarodni a főútnak az Anna pék és a bankautomata  és hangulatos tavernák feletti csomópontjánál kell. Ettől az elágazástól a tengerpart 300m, vagy a főúton megközelítve a strandot 500 méter távolságra van.

A kert tenger felé eső részében az apartman fekszik, mely 5 fő befogadására alkalmas.
Berendezése: fürdőszoba, konyha, tv, légkondicionáló berendezés , terasz.
A nagyméretű hálószobában franciaágy van. A nappaliban  kettő nagyméretű egyszemélyes kanapé  A  modern konyhasarok a nappali részben van  Légkondicionáló berendezés, plazma Tv.
A hálószoba berendezése elegáns sötét fából készült, a franciaágy jobb és bal oldalán két darab szekrény. Az ágy 160 cm széles, a legkiválóbb anatómiai ágybetéttel és ágyneműtartóval rendelkezik. Az apartman mindkettő helyisége tágas, kényelmes, nagy ablakokkal ellátott, hogy a lakásból is élvezni lehessen a gyönyörű kilátást.

A hegy felé eső oldalon 2 db 2+1 ágyas stúdió.  A konyhasarok és az étkező a hálórésztől elkülönített helyiségben van.   Az egy légterű stúdiók bejárata a ház keleti és nyugati oldalán. Teraszaik egybe nyílóak.

A lakásokban zuhanytálcás fürdőszoba van.

A lakásokhoz egy maximálisan felszerelt külső konyha elkülönített térben van . A kertben felette a magán parkoló jobbra és balra. A flekkenező, kerti étkezők  verandás, szőlőlugasos.

A kerti étkezőben lehetséges a gáztűzhelyen serpenyőzés és egyéb erős illatú ételek elkészítése.

Minden lakásnak tágas, nagy terasza van. A teraszokon modern kerti bútorok, napozóágyak szolgálják a vendégek kényelmét a pihenéshez, olvasáshoz.

A lakások saját teraszán kívül minden lakás előtt van még extra kertrész, mely arra szolgál, ha a lakásban pihen valaki, akkor az egyéb kerti kiülőknél  beszélgethetnek, étkezhetnek a baráti társaságok stb.

A mazonett apartman alsó részén is van terasz fantasztikus kilátással a hegyre a tengerre és az ófalura. Az alsó szint hálószobájában hálószoba berendezés és franciaágy.. A felső szinten szintén fantasztikus kilátású terasz. A lakásba menve nappali, konyhasarok étkezővel  és kettő, felnőttre méretezett ágy. Légkoncicionáló berendezés, plazma Tv. A kettő szint közt csigalépcső.


 

Elhelyezés

LUXUS KATEGÓRIA

2 db 2+1 ágyas stúdió. Nagyméretű anatómiai franciaágy és az ágyból kiemelhető felnőtt méretű normál ágy.
1 db 2+2+1 ágyas egy hálószobás apartman. Nagyméretű franciaágy, és kettő darab nagyméretű egy-egy személyes kanapéágy. Minden ágy anatómiai ágybetétes.
1 db 2+2 ágyas belső szintes mazonett apartman nagy méretű francia ágy és nagy méretű kanapé ágy kettő főre.

A ház háziállatokat nem fogad.

Minden lakásban van hely egy csecsemőágy  elhelyezésére. Ezt a szállásadfó biztositja.


2023-as árak

Időszaktól függően változó, Április 20 től- Október 10-ig
250 - 500 Euró.

Csak teljes ház foglalása lehetséges.12 főig.

Ha a létszámtól eltérés van, a szállásadóval egyeztetés után, egyéni árat kaphat a foglaló.

Kérem érdeklődjön!
Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel