Helység: Samothraki / Therma
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás: 2014-es csoport által közkedvelt.

Távolság a tengerparttól: 800m
Távolság a buszmegállótól és a fürdőcentrumtól:  100m
Strand és kikötő : 800m

Kontingens: 15 fő

 


 

alt

Leírás

A szállás Therma falu központjában van. Egy épületből áll. A kicsiny ház 500 m2 magánterülettel rendelkezik, kerítéssel körbevett. Elhelyezkedése meseszerű. Két patak közé ékelődött be, hatalmas platánfák ölelik körbe, ezzel különleges atmoszférát biztosítva. A központi élettől pár lépésre van, jól ellátva minden vendéget kiszolgáló üzletegységgel.
Háziállatot nem fogad. A wifi internetkapcsolata házon belül nem megoldott. A ház parkjától 50 méter távolságra lehet egy tavernától a wifit fogni. Mivel több ház ezt az internetlehetőséget veszi igénybe, ezért annak használata igen korlátozott.
Parkolni a ház kerítésoldalánál tágas magánparkolóban a hűs platánfák alatt lehetséges.
Konyhai főzési lehetősége külső közös konyhaként megoldott. Tökéletesen felszerelt. Mikrohullámú sütővel nem rendelkeznek a háziak. Étkezni a belső közös szalonban vagy az udvaron a kis étkezőasztaloknál lehetséges. Minden típusú étel főzésére alkalmas sütő berendezések és edények vannak. Francia tea- kávéfőző, vízforraló, serpenyő, kicsiny és közepes lábas 2-4 fő mennyiségig való főzésre a kétégős gázlapon. Lehetséges a hátsó udvarrészen flekkenezés is.
A szállástulajdonos a másutt elszállásolt vendégeket csak kivételes esetekben engedi a közös helyiségekben vendégül látni a szálláson lakó vendégek részéről.
Minden lakáshoz tartozik saját kis terasz.
A lakások közepes méretűek és egy légterűek. Belső konyha nincs.
A lakásokban van központi fűtési lehetőség is, mit szükség esetén utó- vagy előszezonban a szállásadó kapcsol be. Zuhanyzótálcás fürdőszobái normál méretűek, kis ablakkal megoldva annak szellőzését. A melegvíz-szolgáltatás főleg napkollektorral történik. Elő- vagy utószezonban gázolajos melegítéses kiegészítés is van.
A lakások berendezése a szokványos hálószoba bútorok. Inkább 2 fő holmijának elhelyezésére elegendők a szekrények. Az ablakokon szúnyogháló és fa spaletta. A teraszajtón is faspalettás megoldás.
Minden lakásban van légkondicionáló berendezés, Tv sarok. Berendezései a régi típusú fenyőfa bútorok. A lakásokban található hűtőszekrény normál nagyságú, kicsiny, közepes teljesítményű fagyasztórésszel ellátott.
Ágyai 90 cm széles normál ágyak. Mindhárom ágy felnőtt méretű személyekre megfelelő. A háziasszony extra kéréseket nehezen fogad. A szállás ellátottságával kapcsolatos kéréseket tehát még foglalás előtt kell tisztázni.
Takarítás naponta, törölközőcsere minden másnap, ágyneműcsere 3-4 naponként.


Elhelyezés

5 darab 2+ 1 normál ágyas stúdió2018-os árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
3 fő
május 1. 50
június 16. 50
június 30. 55
július 14. 60
július 24. 70
augusztus 21. 65
augusztus 31. 50
szeptember 8. 45
szeptember 15-29 45
Elhelyezkedés a szigetenKérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel