Thassos-rajongók  V. találkozója

Szaporodnak a sorszámok a baráti találkozók mellett smiley

Immár az ötös sorszám került a ma lezajlott összejövetel mellé. smiley

Ezúttal Kiskunfélegyházán, a Hotel Oázis éttermében gyűltünk össze - köszönet a szervezőknek, tfildikó-nak és bofefé-nek.

    

Ismét - mint mindig - családias hangulatú, jókedvű beszélgetésekkel töltöttük el az időt. A finom ebéd után (igen jól főznek az étterem konyháján) előkerült a vetítővászon és a projektor - a képek mellé fűzött történetekből vidám élménybeszámolók kerekedtek ki. És néztük a képeket... nahát ott mi is jártunk.... óóóó, hát oda is el kéne menni egyszer smiley   A képek közötti összekötő kapocs:  ÁGI  !

Azután Melusék adták közre a kék-fehér tortát smiley

    

Mézecskénk - Honey - Thassos-sziget alakú mézeskaláccsal, uagi52 pedig saját készítésű kézimunkákkal lepett meg minket. smiley

    

Eltelt az idő, erős baráti ölelésekkel búcsúzkodtunk, és természetesen elkezdtük tervezni a következő találkozót! smiley

Fotók:

 

 

Hozzászólások  

0 #1 Jó volt újra Veletek!!!tfildiko 2013-10-20 02:00
Köszönjük Pamag,hogy ilyen szépen keretbe foglaltad a nagyszerű tegnapi napot!Köszönjük Meluséknak a tortát,Honyéknak a mézeskalácsot,uag52-nek a kézműves ajándékokat,Zsuzsáéknak az Ouzo-t!Köszönjük,hogy eljöttetek és ismét találkozhattunk!Nagyon jól éreztük magunkat!Tóth család.
0 #2 Csodálatos!vikso 2013-10-20 02:00
Thassos mükődik, mint a mágnes, vonza a kedves szimpatikus embereket. Gratulálok, nagyon összejött.vikso
0 #3 Találkozóuagi52 2013-10-20 02:00
Köszönöm nektek a szép napot, aa sok ölelést, a szervezők munkáját. Remélem jövőre is lesz tavasszal is , ősszel is találkozó.Sok szerencsét, jó egészséget kívánok nektek:Blahóné Ungár Ágnes.
0 #4 A következő?lovas zsuzsa 2013-10-20 02:00
Köszönjük Ildikó, Feri a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat!
0 #5 Találkozó KiskunfélegyházánHoney 2013-10-20 02:00
Olyan jó volt látni ismét benneteket! A fényképnézegetés is nagyon jó ötletnek bizonyult. Alig várjuk a következő találkozót!!!!
0 #6 Thassos-talimelus16 2013-10-20 02:00
Magam, nem, magunk nevében mindenkinek, mindent köszönünk. :lol: Azt mondanám, hogy ez volt a legjobb hangulatú találkozó, legalábbis nekem. Már nem voltam sem megilletődött, sem sürgő-forgó házigazda. :DIde nekem az oroszlánt, jöhet a következő. :P
0 #7 Sziasztok !bofefe 2013-10-20 02:00
Sziasztok ! Most nemrég értem haza és csak most tudok reagálni, szóval én nem szerveztem semmit csak Ildikóék szervezkedtek, ezt csak azért írom mert így tartom korrektnek.Amúgy szerintem is jó hangulatú buli volt, ahogy a hozzászólásokat nézem mindenki szerencsésen hazaért, az új tali időpontját szerintem egy kicsit elkapkodtuk a gyorsítók miatt, nekünk a pünkösdi hétvége jobb lett volna ,de az ugye egy héttel korábra esik, de ezt ott este már nem tudtuk kiszámolni. Üdv mindenkinek !!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel