Thassos sziget 2021. november utolsó heti híradása

Egy ünnepekre előkészítő gondolat.

Még nincs itt az év vége, de mindenki azt tervezi, azzal együtt a jövő évi nyaralást.
Mi kavarog bennem?
Hogyan állnak a foglalások?
Normál, egészséges időszakban, ilyenkor már több rendkívüli szállás kedvező áru szállása időpontjai elfogynak. December hó végére a parti szállások jó időpontjai megcsappanhat a csoportos befoglalástól.
Újra jelzem, egészséges évben.
A 2021 nem tartozott e közé. Ennek ellenére, a sok áthelyezett előző éves dátumok újra biztosítása miatt. Ez időpontban küldtem az érdekeltek felé az értesítéseket a befoglalásra. Az idén ezt nem teszem. Legnagyobb százalékban megtörtént nyaraltatásuk az idén, így tiszta évet kezdhet a legtöbb szállás. Az idei foglalások ugyan megkezdődtek az előleg befizetésével. A Paradiso Loutrou hotelünk lehetőségei szinte már elfogytak. Egyéb szállásainkon is van teljes házas lefoglalás egy - egy időpontra. Az elmúlt utolsó tíz napban egyre több érdeklődést kapok. A szállításadók is örülnek a foglalásoknak és hálásan köszönik.
Amit, azonban én kérek, a bonyodalmak elkerülése miatt. Készüljetek nyugalomban az ünnepekre, az év szépen való lezárására a munkátokban. Ha ez tényleg szépen, rendben zajlik le, minden egyéb stressz hozzáadása nélkül, akkor eljön majd a nyári nyaralás szállás foglalásának ideje is. A tapasztalat azt mutatta, hogy akik kicsit később foglaltak, azon vendégek mind megvalósították a nyaralást. Akik, a biztos lehetőség nélkül tették meg a foglalást, bizony volt, hogy annak ellenére, hogy valóban jöhettek volna, a saját pszichológiai állapotuk miatt, mégis visszakoztak, mert elfáradtak lelkileg.

A 2022. évi nyár turizmusa erős lesz. Az állam már jelzi ezt felénk. Ez függ a rendeleteiktől. Tehát tudják előre tervezve azt. De, az csak húsvét után lesz érezhető. Most a szigorítások időszakát éljük.
Amit, még orvosokkal beszélgetve biztatónak érzek, és szintén hallhattátok a médiában. 2022.őszre kilábalhatunk ebből az igen veszélyes kórból. Laikusként kérdeztem, hogyan tudják, milyen játékot űznek velünk? A válasz az volt, hogy ha ez természetes vírus lett volna. Akkor egy- kettő év a kifutása. Mivel gyártott vírus támadást éljük, igy feltételezik, hogy egy évvel több. Nem értek ehhez. Csak bizakodom, hogy így lesz, és a nyáron az időjárás segítségével felszabadulhatunk újra, és ősztől a közel normál élelmünket élhetjük. Ez a gondolat lebegjen előttünk. Minden pozitív, vidám gondolat segíthet bennünket ennek valóvá válásához.

Kérem tehát, hogy próbáljuk ezt az évet nyugalomban, és egészségben zárni.
Remélem segítettem a most vagy később befoglalást tervező vendégeinknek részére is.
Vigyázzatok egymásra, magatokra, és mindenkire.

Legyen az otthonom meghitt hangulatú ünnepi előkészítése a ti otthonotokban is.
Az otthonomról a videó itt érhető el: https://www.facebook.com/agnes.onodi.7505/videos/1026563051610758
Ha még nem vagy tegja a Facebook csoportunknek, akkor csatlakozz bátran, hiszen ott is többször írok rövid beszámolókat. Kövesd Facebok oldalunkat is: https://www.facebook.com/thasoshu


Kívánok mindenkinek csodás hétvégét!