Pár képpel szeretnénk kedvet csinálni a görög konyha kipróbálásához.
Csirkés porcsin fehérboros mártással - a cukkinit helyettesítheti az apróra vágott kerti disznóparéj és újburgonya
Sült cukkini-virág fetával - tejfölöstúróval is tölthetjük- a bunda vizes palacsintatészta
Görögsalátával töltött tintahal (Kalamáris)
Elõétel - Roston polip
Roston csirke
Bifteki
Mousaka cserépedényben
A "Rönkös" így kínálja a suvlakit - suvlaki, paradicsom, hagyma és faszénen melegített zsemle
Kokuretsi
Cserépedényben készült bárány a Capitan Tavernában (Lamb Capitan Special)
Rák saganaki
Valamilyen hal (remélem a neve is kiderül)
Grillezett feta (sajnos késõn kaptam észbe, hogy fényképezni kell, de bocsánatos bűn, mert nagyon finom :))
Desszert, amit általában ingyen hoznak a tavernákban
Így szárad a polip